BlackBerry

Wie?

Expert in all-in-one endpoint management en security software

Pionier in cyberbeveiliging dankzij integratie van AI, Machine Learning en Automation

Wat?

Endpoint Protection

Endpoint Detection and Response (EDR)

Mobile Threat Detection (MTD)

User & Entity Behavior Analysis

Data Loss Prevention (DLP) Secure Gateway

Voordelen?

Compleet end-to-end security management platform

Overzicht van alle endpoints en gebruikers

“Zero-hour” defense dankzij AI en Machine Learning

Wie is BlackBerry?

Blackberry, u wellicht bekend om zijn mobiele telefoons die zeer populair waren begin jaren 2000, is altijd actief geweest in de wereld van preventie en security. Zij richten hun pijlen de laatste jaren op het ontwikkelen van cybersecuritysoftware en SAAS-producten voor grote bedrijven.

In 2018 heeft Blackberry het AI-bedrijf Cylance overgenomen om op een innovatieve manier oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid, cybersecurity en dataprivacy.

Mede dankzij de overname integreert het bedrijf nu naadloos Artificial Intelligence en Machine Learning in zijn cyber security software. Zo blijft BlackBerry cybercriminaliteit steeds tal van stappen voor.

De slogan van Cylance is dan ook “Zero Trust Security”. De software vertrouwt niets of niemand op het netwerk tot deze volledig gecheckt zijn door de BlackBerry Spark® beveiligingssuite.

Welke oplossingen biedt BlackBerry Cylance aan?

Eindpunten beheren en beveiligen is essentiëler en uitdagender dan ooit. BlackBerry is toonaangevend specialist in all-in-one end-to-end security oplossingen.

Het BlackBerry Cybersecurity software portfolio maakt gebruik van AI, machine learning en automatisering om verbeterde cyberbedreigingspreventie te bieden.

Bovendien biedt de software je waardevolle inzichten en zichtbaarheid om alle gebruikers en endpoints te beheren, zelfs persoonlijke laptops en smartphones.

CylanceProtect

AI-gebaseerd Endpoint Protection Platform (EPP) dat inbreuken voorkomt en extra controle biedt om geavanceerde cyberdreigingen af te weren, zelfs zonder menselijke tussenkomst.

CylanceOptics

AI-gestuurde Endpoint Detection and Response (EDR) die samenwerkt met CylancePROTECT® om cyberaanvallen voor te blijven en uw bedrijf in elk geval te beschermen, zelfs wanneer apparaten offline zijn.

CylancePersona

CylancePERSONA is een lokale service die continu het gedrag van een gebruiker verifieert terwijl deze een endpoint gebruikt. CylancePERSONA creëert een gedragsmodel op basis van de activiteit van de gebruiker en gebruikt dat model om afwijkingen van het verwachte gedrag van de gebruiker te herkennen.

Als de activiteit voldoende afwijkt, zal CylancePERSONA de gebruiker vragen om opnieuw te verifiëren voordat ze het apparaat kunnen blijven gebruiken. Als een kwaadwillende gebruiker bijvoorbeeld toegang krijgt tot een CylancePERSONA Desktop-apparaat, komen hun acties niet overeen met die van de gebruiker en worden ze buitengesloten van het apparaat.

CylanceGateway

Een AI-gestuurde Zero Trust Network Access (ZTNA)-oplossing die uw systemen en gegevens beschermt en tegelijkertijd gemakkelijke toegang biedt tot SaaS en on-premises apps voor uw hybride personeelsbestand.