Managed Firewall Security

Onze expertise

Wil jij de netwerken en bedrijfsvoering van je klanten beveiligen tegen online dreigingen? Met Kappa Data’s ccFLEX firewall management platform, in samenwerking met Barracuda Networks, kun je rustig slapen. Ongeziene beveiliging, verbinding en automatisering!

Dankzij ons platform kun jij je Barracuda CloudGen firewalls op een eenvoudige en flexibele manier ‘as a Service’ aanbieden, beheren, controleren, bewaken en onderhouden. Wij bieden je ook extra services zodat je goed voorbereid bent op noodsituaties.

Met ccFLEX heeft Kappa Data een sterk uitgebreide managed firewall oplossing die verder bouwt op de bestaande CC-Hosted oplossing.

Heel wat Barracuda partners in de Benelux kennen de CC-Hosted oplossing die Kappa Data heeft gebouwd rond het Barracuda Control Center. Intelligente verbindingen tussen kantoren en beveiligingen aan elk kantoor of apparaat, kunnen het best centraal beheerd worden.

Kappa Data host dit Control Center in haar datacenter en maakt het beschikbaar in licentievorm. Dit maakt het toegankelijk voor elke reseller of eindgebruiker op een betaalbare manier.

Deze service telt intussen meer dan 2000 firewalls en mag terecht een succesverhaal genoemd worden in de added value die Kappa Data aanbiedt.
Technisch gezien is dit het neusje van de zalm, maar licentiegewijs waren er beperkingen, vooral in het kader van flexibiliteit en toekomstvisie.

Met de nieuwe ccFLEX offering gaat Kappa Data een serieuze stap verder. In de eerste plaats komt er een volledig ‘as a Service’ model, voor zowel firewall, licenties als managementlaag, wat per maand afgenomen kan worden. Kort door de bocht: je kunt een firewall huren.

Uiteraard blijft het gewone verkoopmodel ook bestaan.

Verder biedt Kappa Data heel wat extra’s aan:

  • Kappa Data gebruikt de oplossing van OneLogin voor Identity en Access Management, waarmee je veilig en eenvoudig op dit en alle andere Kappa Data platforms kunt inloggen.
  • Met onze monitoring tool kan elke gebruiker van de oplossing zijn apparaten en licenties overzichtelijk beheren.
  • Indien gewenst bieden we ook automatische firmware updates aan, zodat je firewalls altijd een up-to-date beveiliging en de laatste nieuwe features hebben.
  • Als een firewall toch faalt of als je als reseller extra hulp nodig hebt, kun je beroep doen op Kappa Data voor verschillende soorten interventies.

Onze klanten

Wil jij de netwerkbeveiliging van al je klanten beheren vanuit één handig firewall management platform? Dan is ccFLEX ideaal voor jou.

Ben je MSP-partner of houd je het liever bij centraal beheer van al jouw klanten? Wil je routinewerk liever uitbesteden?

Dankzij de flexibiliteit van ccFLEX zijn alle opties mogelijk, ook een mix ervan.

Aangezien ccFLEX volledig is gebaseerd op Barracuda, is de partner ook meteen een Barracuda partner.

Onze werkwijze

Interesse in ccFlex? Koop of huur dan de firewall hardware en activeer de nodige licenties via het firewall management platform. Je betaalt alleen voor wat je binnen het platform gebruikt.

Daarnaast kun je rekenen op een zeer snelle RMA-afhandeling bij defecten, en technische interventies voor installaties of troubleshooting.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Kappa Data is een betrouwbare aanbieder van cyberveiligheidsoplossingen en staat altijd paraat als we vragen of iets nodig hebben.
Echt een uitstekende partner die altijd op een respectvolle manier naar een oplossing zoekt en een hoogstaande dienstverlening biedt.
Kappa Data is een gespecialiseerde distributeur op mensenmaat.

Matias Consulting Group (MCG), Grégorio Matias

Onze partners