Back-up

Achter elke succesvolle server staat een sterke back-up

Onze oplossing

Het zal je wel bekend zijn dat gegevens veilig bewaard moeten worden, maar de manier waarop je dit doet heeft wel een grote impact.

De eerste factor die van groot belang is, is hoe vaak je een back-up kunt maken. Dit varieert van 1x per dag tot het bijhouden van een real-time copy, zodat wanneer zich er een probleem voordoet slechts enkele seconden aan data verloren gaan. Denk hierbij ook na waar je gegevens worden opgeslagen: net zoals je een tape mee kunt nemen buiten de kantoormuren, kun je er met cloudopslag ook voor zorgen dat alle gegevens veilig bewaard kunnen worden.

Een tweede belangrijke factor is hoe snel je na een “ramp” al je gegevens terug hebt gezet en iedereen weer aan de slag kan.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Behalve de traditionele IT-reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch-, presales- en supportteam staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners bij wie Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site planning doen, netwerkproblemen onderzoeken, of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen apparaten op, maar beperkt zich tot de configuratie.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Voor ons is Kappa Data niet alleen “een distri”, maar een echte Business Partner. Hun unieke combinatie van hoge technische skills, short-cycle interne organisatie en persoonelijke dienst maken van Kappa een troefkaart in ons bezit.

Turkoise, Alexis Aubry

Onze partners