IT-oplossingen

Kappa Data biedt betrouwbare en innovatieve IT-oplossingen voor netwerken, security en IoT, zowel voor MKB als grote bedrijven. Als value-added distributor denken we ook met je mee over presales, marketing en logistieke uitdagingen.

Wil je de verbinding en communicatie tussen collega’s optimaliseren? Dan is een betrouwbare netwerkinfrastructuur cruciaal. Wij leveren al onze netwerkoplossingen met de beste hardware, software én ondersteuning voor je bedrijf en/of je klanten. Ontdek hier jouw ideale oplossing.

Een digitale aanval op je netwerk kan operationele, financiële en imagoschade berokkenen. Wij zorgen voor diverse securitylagen: firewalls, routers, switches en endpoints. Je kunt onze Network Security oplossingen uitstekend beheren en configureren. Bekijk hier het overzicht.

IoT

Steeds meer apparaten zijn verbonden met het internet. Hierdoor kunnen ze autonoom gegevens delen en met elkaar communiceren. Dit vergroot de efficiëntie van veel diensten. Kappa Data biedt Internet of Things-oplossingen en -diensten, van presales support en PoC’s tot implementatie en opvolging.

Wat onze klanten zeggen

Reeds meer dan 4 jaar werkt The Network Factory nauw samen met Kappa Data rond connectiviteit & networking projecten.
De keuze voor Kappa Data en het jarenlange vertrouwen is gegroeid vanuit de waarden die wij als reseller verwachten van een VAD-distributeur.
We zijn geen nummer zoals bij vele groot-distributie. Persoonlijk contact met alle diensten binnen Kappa Data heeft geleid tot een vruchtbare samenwerking.
Van (Account)management tot internal sales, order- en productmanagement, marketing en technische ondersteuning we vinden steeds de juiste personen binnen het Kappa Data team om antwoorden te bezorgen op onze vragen.
Kappa Data is geen dozenschuiver maar een echte Value Added Distributie Partner voor markt.

The network Factory, Dirk Nys