Real Time Location Tracking

Verhoog de efficiëntie in je bedrijf met de kracht van real-time locatieoplossingen

Onze oplossing

Kappa Data distribueert de Pozyx Enterprise producten, die gericht zijn op meer permanente en/of grote installaties. Het Enterprise positioneringssysteem bestaat uit 3 hoofdonderdelen:

  • Een netwerk van ankers en tags: De tag is een mobiel apparaat waarvan we de positie willen volgen. Een anker is een apparaat op een vaste, bekende positie.
  • Een lokale gateway: Dit is een industriële server en deze maakt verbinding met de ankers via Ethernet. Het verzamelt alle gegevens van de ankers en zet deze om in een positie. Door verbinding te maken met de gateway kun je de real-time positioneringsgegevens ontvangen.
  • De Pozyx webapplicatie: De webapplicatie is een visuele interface om het Pozyx systeem te configureren en te diagnosticeren. Het kan lokaal worden uitgevoerd vanuit de gateway zelf of vanuit de Pozyx cloud.

Door het gebruik van bijvoorbeeld API’s (Application Programming Interfaces) zorgen platformen zoals Salesforce ervoor dat informatie van het Internet of Things rechtstreeks in het CRM, ERP en andere softwaresystemen wordt opgenomen, zodat de waarde ervan optimaal kan worden benut. De informatie is vervolgens overal toegankelijk: op computers en smartphones of andere mobiele apparaten.

Onze klanten

IoT partners hebben niet altijd een ICT-profiel. Bij ons kunnen ook HVAC-installateurs, elektriciteits- en bekabelingsmaatschappijen en bouwgroepen terecht, zolang ze het materiaal in de eerste plaats doorverkopen aan hun klanten.

Onze werkwijze

(I)IoT is een ruim begrip. We hebben aan de industriële kant het OT-netwerk, waarbij we denken aan segmentatie, DIN-rail, inbouwapparatuur voor beveiligde verbinding, … Er is ook de “gewone” netwerkkant, met apparaten zoals een koffiezetapparaat, radio’s, … die ook in bedrijfsnetwerken hun intrede hebben gedaan. In veel gevallen worden er ook apparaten van een leverancier of partner in het netwerk geplaatst, die een verbinding maken met een centrale locatie. Case by case kijken we wat de beste oplossing is.

Wat wij ook onder IoT plaatsen, is alles rondom locatiebepaling indoor. Wil je een soort indoor-GPS? Ben je steeds op zoek naar waar iets in de firma is? Misschien heb je wel een klant met een magazijn waarbij het een meerwaarde is om de exacte ligplaats te weten, ook de hoogte.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

I am easily statisfied, with the very best.

Orange Cyberdefense, Rik VanHerck

Onze partners