Ons bedrijf

Bij Kappa Data vind je de kennis, technologieën en oplossingen om de communicatie tussen mensen en apparaten veiliger en efficiënter te maken – en te houden. Network Connectivity, Security en IoT? We’ve got you covered!

Onze meerwaarde? Wij ondersteunen onze resellers bij de verkoop en implementatie van onze oplossingen, en eindklanten bij de aankoop, implementatie en het onderhoud van onze oplossingen.

Hieronder lees je meer over onze geschiedenis en onze waarden. We stellen ook graag ons team aan je voor. Wel zo prettig als je weet met wie je samenwerkt!

Heb je vragen of opmerkingen? Gewoon even bellen of chatten! We maken graag tijd voor een goed gesprek!

Kappa Data bestaat sinds 1988. We hebben de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd als value-added IT-distributor én als kenniscentrum voor Network Connectivity, Security en IoT. Leer meer.

Wij hechten veel belang aan klantloyaliteit, partnerships, technische expertise, innovatie en een persoonlijke aanpak. Dat voel je bij elk contact met ons team. Lees hier waarin we geloven.

Werken bij Kappa Data? Dat is elke dag het beste van jezelf geven, maar ook veel lachen, leren en genieten. Lees meer over onze teamspirit, ambities en doorzettingsvermogen!

Wil je een boeiende uitdaging in een enthousiast en snelgroeiend bedrijf? Ontdek hier onze vacatures. Wie weet worden we collega’s? Tot snel!