Events

Ben je IT-reseller en wil je op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en programma’s van onze technologiepartners in de Benelux? Dan nodigen we je van harte uit op de Kappa Data netwerkevents. Ideaal om je kennis en netwerk uit te breiden.

Er zijn weinig sectoren die zo snel veranderen als technologie en IT. Daarom brengen we je tijdens onze events graag op de hoogte van trends, updates, strategieën, veranderingen in partner- en aankoopprogramma’s, enz. Uiteraard ga je ook naar huis met een gevulde maag.

Onze netwerkevents zijn praktijkgericht en inspirerend. Je ontmoet onze partners en leveranciers en je kunt de hele dag interessante contacten leggen. Eén keer per jaar organiseren we ook een groot netwerkevent: Kappa Day. Niet te missen!

Trouwens, onze events zijn 100% gratis en vrijblijvend. Er is geen aankoopverplichting aan verbonden. De meeste events vinden plaats bij ons op kantoor, maar we organiseren ook roadshows in de hele Benelux. Volg onze website, nieuwsbrief en sociale media voor de meest recente informatie.

ExtremeCloud IQ Testflight | 16/06/2023

Kappa Data Nederland Atoomweg 63, Utrecht, Nederland

Tijdens deze Testflight nemen we je mee in de wereld van ExtremeCloud IQ, het krachtigste wired en wireless beheersysteem in de branche. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om een Access Point te installeren en een netwerk te configureren.

Gratis