Wifi oplossingen

Thuis is waar de wifi automatisch verbindt

Onze oplossing

Wifi is voor de meeste gebruikers dé manier om verbinding te maken met een netwerk. Sterke en stabiele verbindingen zijn dan ook cruciaal. De vraag is hoe je als integrator meerwaarde kunt toevoegen aan het draadloos netwerk van je eindgebruiker. Zowel het type als het beheer van je access points is daarbij van groot belang.

Kappa Data helpt je graag bij de inrichting, configuratie en het onderhoud van jouw wifinetwerken. Wij hebben diepgaande technische kennis en de juiste wifi oplossingen en tools om je van A tot Z te begeleiden.

De technologie staat niet stil waardoor er telkens nieuwe type access points beschikbaar worden. Het meest voorkomende type is nu wifi 6, ook bekend als 802.11ax. Met deze soorten access points bereik je niet alleen de hoogste snelheid, maar verbeter je ook de batterij van je mobiele toestellen.

We helpen je bij het kiezen van de meest geschikte wifi oplossing en het uitvoeren van site surveys tot de volledige configuratie van de apparaten. Verder helpen we je graag bij de implementatie van location tracking om apparaten, assets en mensen te beheren.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Behalve de traditionele IT-reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande wifikennis te hebben, een technisch-, presales- en supportteam staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Kappa Data verzorgt ook opleidingen om het gewenste niveau of de gewenste certificatie te bereiken.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners bij wie Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site surveys doen, moeilijke wifiproblemen onderzoeken of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen access points op, maar beperkt zich tot de configuratie en meting.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Iedereen kan hardware verkopen maar…
Kappa Data zijn technisch advies om het juiste aan te kopen, de perfecte technische after-sales ondersteuning en niet in het minste het superteam van Kappa Data, dat zijn de zaken die hen onderscheidt.
Sinds 2004 doen wij zaken met Kappa Data en zijn zij een deel van ons DNA. Firewall, Switchen, Wi-Fi en tal van andere producten; er is geen twijfel mogelijk waar wij die aankopen.

Mindiro, Marc Verjans

Onze partners