Onze waarden

Bij Kappa Data hebben we hart voor onze klanten. We hechten dan ook veel belang aan loyaliteit, partnerships, technische expertise, innovatie én een persoonlijke touch.

Ontdek hieronder waar we voor staan en wat je van ons mag verwachten.

Klantloyaliteit

Kappa Data is een value-added distributor met hart voor klanten. We hechten veel belang aan klantloyaliteit en we gaan ver in het bieden van meerwaarde voor onze partners.

We werken uitsluitend met resellers, maar we ondersteunen ook eindklanten die via resellers werken. Verder zorgen we altijd voor een goede relatie tussen alle partijen – van eindklant tot leverancier – en bemiddelen we waar nodig bij conflicten.

Partnership

Bij Kappa Data gaan we voor échte partnerships. Je kunt bij ons terecht voor betrouwbare oplossingen op het vlak van netwerkinfrastructuur, netwerkbeveiliging en IoT, én we ondersteunen je graag met diepgaande kennisdeling, opleidingen en support, zowel technisch als commercieel.

Wil je graag extra ondersteuning? Bekijk dan vooral onze as-a-Service pakketten. Hierdoor hoef je als reseller niet te investeren in een technologie die je niet dagelijks gebruikt. Wij denken graag met je mee zodat jij je klanten nog beter kunt helpen! Voor installaties en wifiaanmetingen kan ons technisch team ter plaatse komen in de hele Benelux.

Technische expertise en innovatie

We hebben uitstekende technische en commerciële experts aan boord die we graag met je delen. We streven ernaar om een ‘Authorized Training Center’ te zijn voor het merendeel van onze merken, met eigen in-house experts.

Onze gecertificeerde technische teams en consultants staan altijd voor je klaar! Verder zoeken we altijd naar de laatste marktconforme, technologisch vooruitstrevende en betrouwbare oplossingen om je optimaal te adviseren en te ondersteunen.

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een persoonlijke aanpak: van snelle offertes, de optimalisatie van budgetten en demoservices tot een klantvriendelijke service met vaste contactpersonen in een laagdrempelige, maar professionele sfeer.