Network Routing

Gelukkig heb je een router als je de weg even kwijt bent

Onze oplossing

Routers vormen de noodzakelijke schakel tussen een bedrijfsnetwerk en de buitenwereld. Kappa Data levert een breed portfolio aan routers, geschikt voor kleine tot grote bedrijven en serviceproviders. En dat is nog maar het begin.

Network routing is meer dan verkeer van punt X naar punt Y sturen. Met SD-WAN-oplossingen zorgen we voor Quality of Experience (QoE) om na te gaan hoe het voor de gebruiker aanvoelt om zijn applicaties te gebruiken.

Op basis van verschillende parameters kan het verkeer over één, meerdere, of een persoonlijke internetlijn gestuurd worden. Uiteraard kunnen we ook voor de nodige back-ups en failovers zorgen, indien nodig op basis van 4G-technologie.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Routers vind je vooral in datacenters, daarom is een typische routerklant een partner die zelf een datacenter heeft of het datacenter van een andere partij beheert.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners bij wie Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site planning doen, netwerkproblemen onderzoeken, of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen apparaten op, maar beperkt zich tot de configuratie.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Kappa Data is een betrouwbare aanbieder van cyberveiligheidsoplossingen en staat altijd paraat als we vragen of iets nodig hebben.
Echt een uitstekende partner die altijd op een respectvolle manier naar een oplossing zoekt en een hoogstaande dienstverlening biedt.
Kappa Data is een gespecialiseerde distributeur op mensenmaat.

Matias Consulting Group (MCG), Grégorio Matias

Onze partners