Switching

Je netwerk is pas goed wanneer je niet weet dat de switches er zijn

Onze oplossing

Switching is tegenwoordig een fundamenteel onderdeel van bedrijfsnetwerken. Switches maken prestaties en een hoge mate aan schaalbaarheid mogelijk, en ondersteunen een groot aantal functies voor core-to-edge-connectiviteit.

Bij edge (of access) switching moet je vooral rekening houden met apparaten zoals PCs of randapparatuur (telefoontoestellen, printers, access points, …) die worden aangesloten op je switch. In de meeste gevallen voldoet een snelle PoE-switch met voldoende poorten en een snelle uplink.

Bij core switching is het niet zozeer het aantal poorten dat belangrijk is, maar de snelheid waarmee de verbindingen gemaakt worden, zowel onderling als naar de verschillende edge switches. Op dit moment is het meestal een verbinding van 40 gigabit, maar ook 100 gigabit behoort tot de mogelijkheden.

Door de juiste apparaten voor LAN switching te kiezen, kun je als netwerkbeheerder de complexiteit van je netwerk drastisch verminderen en je eigendomskosten verlagen.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Behalve de traditionele IT-reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande switch-kennis te hebben, want een technisch-, presales- en supportteam staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Kappa Data verzorgt ook opleidingen om het gewenste niveau of de gewenste certificatie te bereiken.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners bij wie Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site planning doen, netwerkproblemen onderzoeken, of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen apparaten op, maar beperkt zich tot de configuratie.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Kiezen voor Kappa Data is kiezen voor een snelle kwalitatieve dienstverlening, flexibiliteit en openheid. De korte communicatielijnen zorgen voor een snel antwoord op je vragen. Dit alles gecombineerd met het juiste portfolio maken van Kappa Data een betrouwbare partner waar je op kan bouwen.

Telenetgroup, Mark Scheers

Onze partners