Hot Topics

Blijf op de hoogte van de nieuwste ins & outs op Networking en Security vlak. Ontdek wat trending is, waar jij jezelf en je bedrijf naar hogere niveaus mee tilt. Kortom ontdek onze Hot Topics!

SASE

Netwerken die bestaan uit meerdere locaties zijn opgebouwd uit meerdere lagen. We denken aan connectiviteit, WAN security, site security, …  SASE brengt deze beheersportalen samen in één cloud-gebaseerde oplossing. Een in de basis opgebouwd OPEX model omvat ook alle beveiligingsupdates wat het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt.

Threat Hunting

Weet jij of er een hacker in je netwerk zit? Door gebruik te maken van standaard sysadmin tools blijft een hacker meestal onder de radar. Aan de hand van threat hunting kan een XDR oplossing een link leggen tussen de verschillende bewegingen op verschillende plaatsen en deze bestempelen als een bedreiging.

Security Awareness

De zwakste schakel in IT beveiliging is meteen ook de moeilijkste om af te dekken. Dank zij verschillende vormen van training wordt het risico geminimaliseerd. Herhaling is hier essentieel. Maar… een verkeerde of onvolledige manier van opleiden kan desastreuse gevolgen hebben. Security Awareness is een expertise waarbij ervaring een essentiële component is.

Zero Trust Network Access

Zero Trust gaat ervan uit dat elke gebruiker, elk apparaat en elke dienst die verbinding probeert te maken met een netwerk of een applicatie, vijandig is totdat het tegendeel bewezen wordt. Ontdek alles over ZTNA!

Self Driven Networks

Ondanks een goede opvolging, is een vlekkeloos stabiel netwerk niet gegarandeerd. Voor een mens is het omslachtig om bijvoorbeeld patronen in en verbanden tussen gebeurtenissen te herkennen om onderbrekingen te vermijden. Met behulp van AI kunnen complexe netwerken geanalyseerd worden, situaties voorspeld en aldus problemen voorkomen worden.

IT Operations Management

Een goed netwerkbeheer begint met een volledig overzicht, hoe alles is gerelateerd is en van elkaar afhankelijk. Elk voorval kan vroegtijdig worden gedetecteerd waardoor geen onderzoek tijd wordt verloren en de oplossingstijd wordt geminimaliseerd. Een goed IT Operations Management oplossing kan kostenbesparend zijn.

Wat onze klanten zeggen

Kappa Data, “added value distributor” is uit de naam verdwenen maar de service is gebleven.”

Inter IT, Terah Lamont

Onze partners