IoT & Industrial

De wereld verandert in een wereld waarin alle apparaten digitaal intelligent worden en steeds verbonden zijn met het internet. Waar draadloze technologieën zoals bluetooth, wifi, UWB, LoRaWan, 4G of zelfs 5G de verbinding maken van intelligente apparaten of objecten naar cloud based services. De in de cloud centraal opgeslagen informatie wordt steeds belangrijker voor organisaties om gerichte beslissingen te nemen. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld worden samengevoegd, geanalyseerd en gebruikt om hun services te verbeteren of problemen vroegtijdig vast te stellen. Kappa Data is gespecialiseerd distributeur in de verschillende draadloze IoT-oplossingen voor bedrijven.

IoT & Industriële apparatuur heeft veelal geen geschiedenis met een sterke beveiliging. Onder deze rubriek vind je mogelijkheden om een bestaand of nieuw industrieel network, alsook een netwerk voorzien van IoT koppelingen te voorzien van een hedendaagse / future-proof beveiliging.

Niet typische netwerk componenten worden typisch op de meest bijzondere plaatsen geïnstalleerd waar we geen “normale” switch terugvinden. Onder deze rubriek vind je de infrastructuur om deze koppelingen mogelijk te maken.

Meer en meer devices worden voorzien van een BLE tag of smartphones hun Bluetooth wordt gebruikt voor locatiegebaseerde diensten. Hoe het ook zij, er is hardware nodig om deze BLE devices te koppelen en software om deze te interpreteren.  Ook binnen WiFi zijn er specifieke IoT optimalisaties.

Wat onze klanten zeggen

We werken graag samen met Kappa Data omwille van de persoonlijke aanpak. Bij Kappa Data denkt men mee vanuit onze beleving als IT integrator en helpt ons zo om meer toegevoegde waarde te brengen naar onze klanten.

Drive IT, Kristof Verhoeven

Onze partners

Sorry, no posts matched your criteria.