Wi-Fi / Bluetooth

IoT & Industriële apparatuur heeft veelal geen geschiedenis met een sterke beveiliging. Onder deze rubriek vind je mogelijkheden om een bestaand of nieuw industrieel network, alsook een netwerk voorzien van IoT koppelingen te voorzien van een hedendaagse / future-proof beveiliging.

Veel accesspoints hebben tegenwoordig BLE of Zigbee geïntegreerd. Het is echter niet de bedoeling om zomaar alles door te sluizen naar een centrale server. De Ruckus IoT suite maakt het mogelijk om analyses te maken op de BLE/Zigbee data en voorwaardelijke, gefilterde en geïnterpreteerde data door te sturen.

Mist heeft sinds dag één in hun accesspoints een Bluetooth array gebouwd met 16 antennes. Dit zorgt voor een accurate live plaatsbepaling. In combinatie met de juiste software kan Juniper Mist gebruikt worden als indoor GPS.

IoT en industriële apparatuur dient volgens de aangewezen methode zoveel mogelijk gesegmenteerd te worden, liefst zelfs d.m.v. micro-segmentatie. Dynamic, Private of Multi-Preshared Keys helpen je dit op Wi-Fi vlak in te richten.

Wat onze klanten zeggen

We werken graag samen met Kappa Data omwille van de persoonlijke aanpak. Bij Kappa Data denkt men mee vanuit onze beleving als IT integrator en helpt ons zo om meer toegevoegde waarde te brengen naar onze klanten.

Drive IT, Kristof Verhoeven

Onze partners

Sorry, no posts matched your criteria.