Secure Remote Connectivity

Zak weg in de comfortabele stoel die je veilig naar je werk brengt

Onze oplossing

Het gebruik van nieuwe online applicaties, de uitbreiding van de netwerkperimeter naar mobiele terminals, telewerken en de overdracht van data naar de cloud zijn business accelerators, maar ook kansen voor hackers. Een veilige verbinding is een must!

De coronacrisis heeft de behoefte aan remote access erg duidelijk gemaakt. Kappa Data heeft samen met haar resellers duizenden werknemers voorzien van een veilige en comfortabele thuiswerkoplossing.

Kappa Data biedt dan ook een breed aanbod aan beveiligingsoplossingen om veilige toegang te verzekeren, zowel op maat voor MKB’s als voor grote bedrijven. Daarvoor werken we samen met technologiepartners als Barracuda en Stormshield.

Onze klanten

Onze secure remote connectivity oplossingen zijn geschikt voor bedrijven en medewerkers die regelmatig thuiswerken of op afstand inloggen op het eigen netwerk.

VPN Security is moeilijk om effectief te beheren, maar wij doen dit graag voor jou met de nodige technische in-house kennis en onze ccFLEX formule.

Onze werkwijze

De manier waarop mensen werken evolueert de hele tijd. Zo gaf het coronavirus een boost aan thuiswerken. Mensen gaan daarbij zelf op zoek naar middelen, maar vergeten vaak de beveiliging. Denk maar aan hoe bestanden en zelfs vertrouwelijke informatie worden uitgewisseld.

Kappa Data houdt continu de markt in de gaten en informeert partners over de nieuwste technologieën en evoluties. Door die samen met onze partners te implementeren, werken we aan een veilige telewerkomgeving. Wij staan je van begin tot eind bij in het hele project bij je eindklant.

Verder kunnen wij jou als Certified Training Center voor tal van beveiligingsoplossingen ook advies, begeleiding en ondersteuning bieden.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 20 jaar een meer dan betrouwbare partner.

Snijders Compuservice, Jef Snijders

Onze partners