Cloud Security

Ken je dat? Een vals gevoel van veiligheid? Maak er korte metten mee.

Onze oplossing

Cloudtoepassingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, van Office 365 of Google Workspace tot Dropbox of Salesforce. Veel van je bedrijfsgegevens zijn cloud native, maar toch moet je ook hier zelf voor voldoende bescherming zorgen, en mag je niet alleen maar op het gebruikte cloud-platform rekenen.

Het beschermen van Office 365 gaat verder dan enkel en alleen antispam en antiphishing bescherming. De gegevens in OneDrive moeten beveiligd worden door een Next-Gen-antivirus, en je account moet beschermd zijn tegen account-takeover aanvallen.

Naast de typische public cloudomgevingen, moet je ook denken aan je eigen (privé) cloudomgeving. Denk aan het installeren van een extra websitebescherming (WAF) of zorgen voor een veilige verbinding naar je eigen cloud.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Behalve de traditionele IT-reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch-, presales- en supportteam staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Kappa Data verzorgt ook opleidingen om het gewenste niveau of de gewenste certificatie te bereiken.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners bij wie Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site planning doen, netwerkproblemen onderzoeken, of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen apparaten op, maar beperkt zich tot de configuratie.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Al jarenlang hebben wij een bijzonder kwalitatieve partnership met Kappa Data. De samenwerking verloopt uitstekend, mede door de goede productkennis van het Kappa Data team, de tijdige leveringen en spoedige feedback op dringende aanvragen. Een absolute aanrader!

Infradata Group, Maxine Meeussen

Onze partners