Barracuda

Wie?

Dé securityspecialist voor je netwerk, data en e-mail

Toonaangevende speler op het gebied van categorie firewall –en emailsecurity

Wat?

Firewalling

E-mail beveiliging

Cloud-to-cloud Data Backup

SD WAN

Web security

Voordelen?

All-round email security specialist

Eenvoudig en betaalbaar

Jarenlange ervaring op het gebied van network security

Sterk partnership met Kappa Data sinds 2014

Wie is Barracuda?

Barracuda Networks is een wereldwijde leider in Network Security Appliances. Het bedrijf heeft zijn reputatie opgebouwd door het aanbieden van eenvoudig te gebruiken en betaalbare producten die organisaties beschermen tegen E-mail, Web, en IM bedreigingen. Barracuda Networks heeft zijn succes in de beveiligingsmarkt gebruikt om netwerkproducten aan te bieden die de levering van applicaties en netwerktoegang verbeteren, evenals oplossingen van wereldklasse voor berichtarchivering, back-up en disaster recovery.

Meer dan 200.000 internationale klanten vertrouwen op Barracuda om hun bedrijven te beschermen tegen een grote verscheidenheid aan online bedreigingen.

Welke oplossingen biedt Barracuda aan?

Barracuda biedt makkelijke en betaalbare oplossingen voor e-mail-, applicatie-, cloud- en netwerkbeveiliging en gegevensbescherming.

Email Security

Meer dan 75% van gerichte cyberaanvallen begint met een e-mail. Hackers glippen langs gateways die werknemers verleiden om onder andere gevoelige informatie te delen, inloggegevens achter te laten en geld over te maken. Eenmaal succesvol, onderbreken deze aanvallen bedrijfsactiviteiten, zorgen voor financiële schade en brengen de bedrijfsintegriteit in gevaar.

Barracuda beschermt de e-mailinfrastructuur van bedrijven met meerdere beschermingslagen, inclusief gateway-verdediging, e-mailbestendigheid, fraudebescherming en bewustzijn van gebruikersbeveiliging.

Barracuda Email Protection Plans

Wil je meer weten over deze Email Protection Plans, bekijk zeker de Email Protection Plans website. 

Deze pakketten zijn de opvolgers van de Total Email Security en Total Email Protection bundels alsook alle Essential bundels. We spreken over opvolgers omdat deze completer en hedendaagser zijn gemaakt in functie van de steeds complexer wordende wereld van E-mail threats. Kortom, meer geavanceerde en completere oplossingen als bescherming tegen alle soorten e-mailbedreigingen, van spam en ransomware tot sociaal gemanipuleerde bedreigingen zoals spear phishing, compromittering van zakelijke e-mail en accountovername.

Data Security

De complexe infrastructuren en gerichte cyberaanvallen van vandaag vragen om een complete back-upstrategie die je gegevens beschermt, of ze zich nu op locatie bevinden of in de cloud.

Wist u dat Microsoft Office 365 verwijderde gegevens slechts 93 dagen in de prullenbak bewaart? En dat het herstellen van hele mappen of mailboxen een vervelend, handmatig proces is? Als de benodigde gegevens missiekritisch zijn, kan dit leiden tot kostbare downtime die niet kan worden veroorloofd.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt uitgebreide, kosteneffectieve, schaalbare bescherming voor Office 365-gegevens. Het maakt automatisch back-ups van alle e-mail-, OneDrive for Business-, SharePoint-, Groups- en Teams-gegevens naar Barracuda Cloud Storage. En wanneer tijd van essentieel belang is, kan het herstellen van wat u nodig hebt met slechts een paar klikken worden gedaan. Barracuda Backup is een echte “set it, and forget it” oplossing voor totale gemoedsrust. Het is eenvoudig te configureren en te beheren, en biedt onbeperkte back-up planning en retentie

Netwerk- en Applicatiebeveiliging

Schakel geavanceerde en zero-day bedreigingen – die traditionele IPS en antivirus engines omzeilen – uit met de strak geïntegreerde firewalltechnologieën van Barracuda CloudGen Firewall.

Geniet van applicatieprofilering, inbraakpreventie, webfiltering, geavanceerde bescherming tegen bedreigingen en malware, antispam en volledige netwerktoegangscontrole.

Barracuda CloudGen Firewalls zijn de eerste die volledige next-generation beveiliging combineren met de connectiviteitsoptimalisatie en kostenbesparingspotentieel van een volledige SD-WAN-oplossing op een enkele eenvoudig te beheren hardware, virtuele of cloud-gebaseerde appliance. Ze verbeteren site-to-site connectiviteit en maken ononderbroken toegang tot applicaties gehost in de cloud mogelijk, terwijl het beheer van netwerkactiviteiten voor ondernemingen en managed services providers wordt vereenvoudigd.

Barracuda CloudGen Access is een innovatieve ZTNA-oplossing die veilige toegang biedt tot applicaties en workloads vanaf elk apparaat en locatie. CloudGen Access verifieert voortdurend dat alleen de juiste persoon, met het juiste apparaat, en de juiste machtigingen toegang heeft tot bedrijfsgegevens of apps.