Allied Telesis

Wie?

Wereldleider in IP- en Ethernet-netwerkoplossingen

Toonaangevende speler op het vlak van Software Defined Networking

Wat?

Switching

Media Conversion

Network Management

Voordelen?

Aantrekkelijk aanbod

Goede prijs-kwaliteit

30 jaar ervaring

Wie is Allied Telesis?

Allied Telesis is wereldleider in IP- en Ethernet-netwerkoplossingen. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar, maar blijft innoveren. Hun technologie mag in de loop der jaren dan sterk geëvolueerd zijn, de focus op kwaliteit en service blijft onveranderd.

Vandaag de dag legt Allied Telesis de nadruk op het ‘Internet of Things’, ook wel ‘IoT’: een containerbegrip voor de verbinding tussen alle apparaten in ons leven. Het zal immers niet lang meer duren voordat nagenoeg elk apparaat onderling verbonden is.

Allied Telesis staat bekend om haar zeer aantrekkelijke aanbod, en dit tegen een goede prijs/kwaliteit. Met ‘no compromise wifi’, ‘Total Autonomous Networking’ en ‘Secure SD-WAN’ als core business, ben je altijd zeker van de perfecte oplossing.

Enterprise-klanten bouwen complete end-to-end netwerkoplossingen, met core-to-edge-technologieën, variërend van krachtige 10 Gigabit Layer 3-switches tot mediaconverters.

Welke oplossingen biedt Allied Telesis aan?

Switching

LAN-switches dragen bij aan goede verbindingen binnen bedrijfsnetwerken. Ze zijn dan ook cruciaal en moeten voldoen aan hoge eisen op het vlak van prestaties, schaalbaarheid en tal van andere functies. Goede apparatuur stelt netwerkbeheerders immers in staat om netwerken drastisch te vereenvoudigen en kosten te verlagen.

Media Conversion

Fiber Media Converters zijn netwerkapparaten die het mogelijk maken om diverse bestaande en nieuwe netwerksystemen met elkaar te verbinden, zoals koper Ethernet met glasvezelbekabeling. Converters worden in de praktijk veelvuldig als oplossing ingezet.

Network Management

Netwerkbeheerders kunnen veel eenvoudiger grootschalige operaties uitvoeren bij bedrijven en serviceproviders als ze netwerkapparaten en diensten beheren via een centraal platform.

Network management maakt zaken zo overzichtelijk en minder complex, waardoor ze nieuwe toepassingen en diensten snel kunnen implementeren via meerlaagse netwerkabstracties en een simpele ‘point-and-click’ gebruikersinterface.

Routing

Routers spelen een essentiële rol bij het verbinden van bedrijven met het internet, of je dit nu doet via ADSL, VDS, MPLS of andere WAN-protocollen. Kappa Data levert diverse routers geschikt voor MKB’s, grote bedrijven en serviceproviders.