Netwerk Security

Meten is weten. Wat weet jij over jouw netwerk?

Onze oplossing

Het beveiligen van je eigen netwerk gaat verder dan de typische perimeterbescherming met behulp van een firewall. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat deze firewall ook communiceert met andere gegevensbronnen.

Denk hierbij aan de combinatie van Network Access Control (NAC) en Endpoint Security. Als een van deze oplossingen een onveilig apparaat of gebruiker detecteert, wordt de firewall hiervan op de hoogte gebracht zodat het toestel of de gebruiker in kwestie afgesneden wordt van de rest van je netwerk.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Behalve de traditionele IT-reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch-, presales- en supportteam staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Kappa Data verzorgt ook opleidingen om het gewenste niveau of de gewenste certificatie te bereiken.

Onze werkwijze

Network Access Controller

Een Network Access Controller of NAC is een apparaat dat controleert wie (of wat) er wel of niet op het netwerk mag. Afhankelijk van een reeks van parameters wordt het juiste netwerksegment toegekend. Bij de minste afwijking (fout op antivirus, gevaarlijk verkeer gedetecteerd op de firewall, …) kan een toestel van het netwerk losgekoppeld worden.

Systematisch wordt er van elk apparaat een profiel bijgehouden, zodat elke vorm van manipulatie meteen gemerkt wordt. Zodoende heb je een continue controle en bijsturing van elk apparaat dat via kabel of draadloos aan het netwerk gekoppeld is.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

KappaData is een betrouwbare leverancier. Je kan bij hen van A tot Z terecht. Ze staan je bij met raad en daad en helpen je steeds om de juiste oplossing te bekomen.

Sun4IT, Kris Vangeneugden

Onze partners