Sophos

Wie?

Wereldleider in cyberbeveiliging

+ 400.000 klanten in meer dan 150 landen

Wat?

Wi-Fi

Secure Remote connectivity

Endpoint Security

Cyber security

Switches

Voordelen?

Eenvoudig te installeren, configureren en te onderhouden

Eenvoudige workflows

Wie is Sophos?

Als wereldwijde leider in cyberbeveiliging maakt Sophos IT-beveiliging eenvoudig met next generation – security oplossingen, die netwerken, servers en apparaten beschermen, waar ze zich ook bevinden.

Sophos focust zich op innovatie en wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van Sophos Labs Threat Intelligence Centers en supportservices. Op die manier levert Sophos oplossingen die eenvoudig zijn in installatie, gebruik en management, waardoor organisaties zich kunnen richten op prestatie en groei.

Welke oplossingen biedt Sophos?

Sophos Cybersecurity-oplossingen beveiligen endpoints (laptops, servers en mobiele apparaten) en netwerken tegen evoluerende cybercriminele tactieken en technieken, waaronder ransomware, malware, exploits, data-exfiltratie, phishing en nog veel meer.

 • Next-Gen UTM (Unified Threat Management),
 • Mobile Device Management
 • Endpoint beveiliging
 • Next-Gen Antivirus (AI)
 • E-mail and Webbeveiliging
 • Encryptie
 • Netwerkbeveiliging
 • Serverbeveiliging
 • Gratis tools

Wat zijn de voordelen van Sophos?

Het bekroonde Sophos Central-cloudgebaseerde platform integreert Sophos zijn volledige portfolio, van de Intercept X-endpoint oplossingen tot de XG Firewall, in een enkel systeem genaamd Synchronized Security. Dat betekent dat je firewall en endpoint in staat zijn om te communiceren met elkaar, om zo de nieuwste IT-dreigingen tegen te gaan. Hoe groot je organisatie ook is, met Sophos ben je altijd veilig.

Met de producten van Sophos kan je elk endpoint van je netwerk beveiligen – van laptops tot virtual desktops en servers, tot web- en e-mailverkeer en mobiele apparaten. Bovendien maakt Sophos de beveiliging van deze apparaten mogelijk door producten die perfect aansluiten op je behoeften. Sophos garandeert de veiligheid van je netwerk door ‘eenvoud’.

Sophos MSP

Sophos MSP is een  Central-management console waarbij endpoint, server en firewall licenties worden aangeboden in een maandelijks model. Als Sophos MSP partner kan u maandelijks zelf ‘Usage based accounts’ creëren in het Sophos Central Partner Dashboard. In deze centrale beheer web applicatie vindt u alle klanten en licenties van zowel gekochte subscripties als maandelijkse MSP klanten. Sophos telt de 22e van de maand het aantal in gebruik zijnde –User Licenties-Servers-Services-Devices en stuurt automatisch een overzicht naar uw distributeur Kappa Data. Wij factureren aan u als MSP reseller en u weer aan uw klanten.

Wil je jouw business laten groeien met Sophos? Ontdek hier meer over Sophos MSP.

 

Als je ondersteuning nodig hebt, kan je via het Sophos-ondersteunings (partner) portaal toegang krijgen tot support cases, deze volgen en aanmaken: https://support.sophos.com

 • Ondersteuningszaken voor uw organisatie aanmaken en beheren
 • Bekijk en beheer cases die door anderen in uw team zijn aangemaakt
 • Chat in real-time met een van de Sophos support engineers