Wifi-expertise

Onze expertise

Wifi as a Service

Wifinetwerken, al meer dan 15 jaar echt niet meer weg te denken in de wereld van moderne telecommunicatie. Kappa Data is al minstens even lang een begrip op het gebied van draadloze technologie en alles wat daar mee te maken heeft.

In de loop der jaren hebben we door het aantrekken van kwalitatieve wifi fabrikanten de kennis en de kunde kunnen verzamelen, zodat we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. De technologie staat niet stil bij onze fabrikanten, maar ook de bedrijven niet. Constant blijven innoveren en groeien, met een wifinetwerk dat meegroeit en de nieuwste, meest geavanceerde apparaten ondersteunt. Nu en in de toekomst.

Site Surveys

Voor een optimaal functionerend netwerk is een grondige Site Survey heel belangrijk. Het is vervelend als je na een installatie ontdekt dat het netwerk niet optimaal werkt en dat er extra access points aangeschaft moeten worden, met de daarbij horende installatie en configuratie. Een dure fout…

Maak gebruik van onze wifikennis en laat ons jou helpen bij al dan niet complexere wifi projecten.

High density, Industriële omgevingen of grote oppervlaktes? Wij staan je bij met raad en daad.

Professionele uitvoering

Onze Site Surveys worden uitgevoerd met marktleider Ekahau Software. Zij zijn op dit gebied veruit de beste op de markt. Bovendien zijn onze engineers meer dan voldoende gecertificeerd om wifidesigns volgens een correcte strategie uit te voeren.

Uitgebreide rapportage

Na de Site Survey krijg je een uitgebreid rapport met heat maps en alle details van je wifinetwerk. Dit rapport is de basis voor de uiteindelijke implementatie.

Training Center

Ons training center heeft een lange traditie in gespecialiseerde wifiopleidingen. Deze trainingen kunnen zowel fabrikant gerelateerd zijn als puur de focus leggen op een bepaalde wifitechnologie.

Kappa Data biedt cursussen met en zonder certificering en trainingen op maat voor jouw organisatie. Trainingen kunnen plaatsvinden in ons trainingscentrum of op een externe locatie. Onze trainers hebben hands-on ervaring met het assortiment wat leidt tot optimale kennisoverdracht.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Zij kiezen voor Wifi as a Service vanwege het gebruiksgemak en de flexibiliteit die deze oplossing biedt.

Dankzij Wifi as a Service kunnen resellers namelijk access points flexibel inzetten, en makkelijk eindklanten binden en zo terugkomende inkomsten genereren.

Onze werkwijze

Kappa Data biedt Wifi as a Service in 2 formules:

  1. Je huurt de toegangspunten, inclusief licenties en services, in een pay-as-you-grow model. Geen investeringen dus. Ideaal voor snelgroeiende bedrijven!
  2. Je investeert in licenties waarmee je bestaande (of nieuwe) toegangspunten centraal kan beheren in hetzelfde platform als gehuurde toestellen.

Het cloudplatform wordt altijd gehost en onderhouden door Kappa Data, het beheren en configureren van de access points is jouw taak als reseller.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Voor ons is Kappa Data niet alleen “een distri”, maar een echte Business Partner. Hun unieke combinatie van hoge technische skills, short-cycle interne organisatie en persoonelijke dienst maken van Kappa een troefkaart in ons bezit.

Turkoise, Alexis Aubry

Onze partners

Sorry, no posts matched your criteria.