Armis

Wie?

Armis is het toonaangevende platform voor OT, IoT en IT asset management in cybersecurity.

Agentless en passieve controle van een groeiend bedreigingslandschap

Wat?

Cybersecurity Asset Management

Compliance

Beveiliging medische apparatuur

Netwerksegmentatie

OT Veiligheid

OT Asset Management

ICS Risk Assessment

Bedreigingsdetectie en -respons

Voordelen?

Identificeert en classificeert alle assets in de omgeving

IT- en beveiligingsteams kunnen hun assets en risico's effectief beheren

Gebruikers kunnen de uitvoering van beveiligingsbeleid automatisch coördineren via integraties met het Armis-platform

Wie is Armis?

Armis is opgericht om organisaties om organisaties te helpen bij het ontdekken en beveiligen van beheerde, onbeheerde en IoT-apparaten, waaronder medische apparaten en industriële controlesystemen (ICS). Met bijna 500 medewerkers wereldwijd bouwen ze aan een toekomst die hun klanten en partners helpt om snel hun digitale transformatiestrategieën te implementeren en veilig nieuwe verbonden apparaten te adopteren. Armis is een privaat bedrijf en heeft haar hoofdkantoor in Palo Alto, Californië.

Armis is het toonaangevende unified asset visibility en security platform dat is ontworpen om het nieuwe bedreigingslandschap dat connected devices creëren het hoofd te bieden. Fortune 1000-bedrijven vertrouwen op hun real-time en continue bescherming om met volledige context alle beheerde, onbeheerde en IoT-apparaten te zien, waaronder medische apparaten (IoMT), operationele technologie (OT) en industriële controlesystemen (ICS). Armis biedt passief en ongeëvenaard beheer van cyberbeveiligingsactiva, risicobeheer en geautomatiseerde handhaving.

Welke oplossingen biedt Armis?

Vandaag de dag is bijna elke organisatie sterk afhankelijk van verbonden assets en apparaten om alle aspecten van het bedrijf uit te voeren. Deze apparaten omvatten beheerde apparaten (laptops, desktops en servers), smartphones en BYOD, virtuele activa, clouddiensten en zelfs IoT-apparaten (de “grote onbeheerde”). Het resultaat? Miljarden apparaten die verbinding maken met kritieke gegevens en infrastructuur en elke dag komen er nog meer online.

De cruciale vraag is: kennen en begrijpen IT- en beveiligingsteams alle bedrijfsmiddelen in hun omgeving volledig? Het eenvoudige antwoord is: nee. En dat is niet hun eigen schuld. De taak is gewoon te overweldigend en te specialistisch geworden.

Toen Armis in 2017 werd gelanceerd, konden organisaties 40% of meer van de apparaten in hun omgeving niet zien en dat aantal is sindsdien alleen maar gegroeid. De groei en adoptie van apparaten wacht niet op de beveiliging om het tempo bij te houden, wat heeft geresulteerd in blinde vlekken met meer assets en apparaten. Ze zijn ontworpen om met gemak verbinding te maken met gegevensbronnen, virtuele machines worden in een oogwenk opgestart en al deze onbeveiligde verbindingen worden doelwitten voor aanvallers.

Armis helpt risico’s en beveiligingsproblemen te verminderen door alle apparaten, apps en besturingssystemen te identificeren. Ze evalueren CVE’s en ernstniveaus en kennen risicoscores toe aan alle bedrijfsmiddelen.

In tegenstelling tot andere beveiligingstools waarbij agents moeten worden ingezet in omgevingen en op apparaten, is het Armis-platform volledig agentless. Dat vereenvoudigt en versnelt de inzet op één kantoor, een campus, externe locaties of zelfs wereldwijd. En het is ook volledig passief, zodat het de werking van apparaten niet verstoort. Alles werkt in real-time, dus de ontdekking van bedrijfsmiddelen, de identificatie van problemen en geautomatiseerde handhaving zijn continu. Deze mogelijkheid zorgt voor een nauwkeurige, consistente inventaris van elk bedrijfsmiddel.

Cybersecurity Asset Management

Handmatig jouw gegevens invoeren? Foutgevoelige processen? Onnauwkeurige apparaatgegevens? Niet langer meer! Automatiseer je processen voor het beheer van cyberbeveiligingsactiva, verbeter je nauwkeurigheid en krijg een eenduidig overzicht van je assets – like you’ve never seen before!

Compliance

Niemand heeft tijd voor handmatige inventarisatie van assets of ingewikkelde audits – Armis verlost je van alle zorgen.

Medical Device Security

Creëer een veerkrachtige architectuur die je organisatie in staat stelt de beveiliging van aangesloten medische apparatuur uit te breiden vanuit het oogpunt van patiëntveiligheid, klinische kwaliteit en een zeer efficiënt gebruik.

 

Heb je ondersteuning nodig? Armis heeft een Online Support Centre. Maak hier een account aan.