Cyber Security Awareness Programma

Onze expertise

Je kunt als organisatie de meest geavanceerde e-mailsecuritysoftware hebben en toch nog hoge risico’s lopen. Voornamelijk als cybercriminelen de gebruiker targetten, dan ben je slechts één muisklik verwijderd van een (financiële) catastrofe.

Een fout is snel gemaakt – voorkomen is beter dan genezen!

Maak jij je zorgen over het onbedachtzaam klikken van jouw medewerkers/collega’s? Investeer dan de nodige tijd en middelen om medewerkers te leren hoe ze cyberaanvallen kunnen herkennen en hoe ze passend moeten reageren hierop. Een goed getrainde en bewuste medeweker is namelijk jouw beste verdediging tegen phishingaanvallen. Kappa Data ontzorgt op dit gebied met de Cyber Security Awareness Training.

Ontdek de Cyber Security Awareness Training

Wij trainen jouw medewerkers zodat jouw organisatie 100% Phishing-proof wordt. Tijdens de campagne dagen wij je medewerkers uit met verschillende nep phishing berichten. Hierdoor wordt al snel duidelijk waar de zwakheden in de organisatie zich bevinden en kunnen doelgerichte awareness trainingen gegeven worden. Na elke campagne krijg je duidelijk zicht op de leerprogressie van je medewerkers.

Full Service

Omdat elk project anders is, leveren wij een op maat gemaakt traject. Kies uit een e-mail-, SMS, voicemail- en/of USB-campagne. De campagne combineert phishing acties met trainingen bestaande uit verschillende online video’s die aangevuld kunnen worden met een klassieke opleiding.

Kickstart

Wil je liever zelf aan de slag? Tijdens een opleiding laten wij zien hoe het Cyber Security Awareness Platform werkt zodat jij zelf aan de slag kunt met je eigen Security Awareness campagnes. Zo kun je voorkomen dat jouw medewerkers slachtoffer worden van Phishing aanvallen.

PHaaS

Is een customized service te veel van het goede en hou je het liever laagdrempelig? Kies dan voor onze Phishing as a Service dienst. Deze dienst bestaat uit campagnes gericht op de lokale markt en geschikt voor klein- tot middelgrote bedrijven. We beperken ons tot e-mails, video’s en een examen. Deze all-in-one service is onafhankelijk en eist geen verdere licenties.

Voordelen

  • Ga zelf aan de slag of kies voor volledige ontzorging
  • Een campagne op maat, volgens de eisen en wensen van jouw organisatie
  • Bepaal zelf welke componenten behandeld worden: e-mail, SMS, voicemail en/of USB
  • Periodieke evaluatie & bijsturing
  • Continu proces waarin de kracht van herhaling centraal staat
  • Krijg zicht op hoe medewerkers omgaan met verschillende vormen van phishing

Meer weten?

Download dan onze Solution Brief en Datasheet door onderstaande formulier in te vullen.

Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Onze partners