Smartoptics

Wie?

Leverancier van innovatieve flexibele open optische netwerkoplossingen en -apparaten voor het nieuwe tijdperk van open netwerken.

Wat?

Optical Transceivers

Open Line Systems

Passive Optical Networks

Transponders

Voordelen?

Snelle beschikbaarheid

Flexibiliteit: configureer de module naar je gewenste vendor

Prijs/kwaliteitsverhouding zeer sterk t.o.v. de fabrieksmerken

Gemakkelijk te kopen. Gemakkelijk te installeren. Gemakkelijk te onderhouden.

Uw netwerkhorizonten verruimen

Smartoptics biedt optical transceivers die netwerken krachtiger maken. Uitbreiding van de bandbreedte zonder de investering vooraf of het gedoe van traditionele WDM.

Smartoptics’ multi-channel optical netwerkoplossingen zijn de technologie bij uitstek voor datacenters, campussen en ondernemingen in het algemeen.

Dat komt omdat ze eenvoudig, kosteneffectief, schaalbaar en toekomstbestendig zijn. En ze maken het mogelijk om enorme hoeveelheden dataverkeer te transporteren via een dark fiber netwerk. Smartoptics-oplossingen zijn eenvoudig te ontwerpen en te installeren en verlagen zowel de kapitaal- als bedrijfskosten.

Kappa Data pre-program service

Wij programmeren/configureren de aangekochte opticals naar het gewenste merk van uw switch. Dus plug and play! Deze service is optioneel. Neem contact op met [email protected] voor meer informatie en prijzen.

Beschikbaarheid

Kappa Data is actief bezig met het op voorraad houden van 1G en 10G optische transceivers. Heeft u een speciaal verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid of levertijden.

Over Smartoptics

Smartoptics is een Scandinavisch bedrijf opgericht in 2006. Ze werken samen met toonaangevende technologie en netwerk solution providers en hebben talrijke certificeringen en goedkeuringen van grote switching en storage solution providers zoals Brocade, Cisco, HPE en Dell EMC.