Technical

Technical
 1. Wireless Survey & Audit

  De dekking en prestaties van access points hangen sterk samen met de precieze plaatsing ervan. Hoe meer apparaten verbonden zijn met Wi-Fi, hoe nauwkeuriger dit komt. De beste manier om een ​​overzicht te krijgen van het aantal benodigde access points en waar deze gemonteerd moeten worden, kan bepaald worden met een site survey. Ingenieurs voeren real-time testen uit maken hiervan een gedetailleerd Wireless Survey rapport met kostenindicatie.

 2. Externe en On-site installaties

  Niet alle installaties zijn makkelijk zelf te plaatsen. Daarom heeft Kappa Data gecertificeerde ingenieurs in huis die zowel externe als on-site installaties kunnen uitvoeren voor de merken die wij voeren. Alle configuraties worden uiterst vakkundig en volgens industriestandaarden uitgevoerd door medewerkers met een schat aan ervaring.

 3. Pre-configuration

  Wij versturen vooraf geconfigureerde hardware, zodat jij snel aan de slag kunt met jouw installatie!

 4. Hotline support

  Ondervind je setup problemen terwijl je bij een klant bent? Neem contact op met onze support afdeling en ontvang direct on-site hulp!

 5. Proof of Concept

  Niet alle implementaties zijn even makkelijk te configureren. Een basisconfiguratie in je netwerk- of testomgeving brengt de voor- en nadelen van een set-up in kaart zodat je weet of deze in de praktijk goed te gebruiken is.

 6. Control Center

  Een eenvoudig en makkelijk te onderhouden one-stop firewall management platform. Deze tool ondersteunt jou en jouw klanten bij het beheren, controleren, monitoren en onderhouden van Barracuda NextGen F-serie Firewall installaties op een zeer eenvoudige, kostenbesparende en flexibele manier.

 7. Configuration Audit

  Jouw firewall is waarschijnlijk niet meer zo veilig als op het moment van installatie. Veranderingen die voortdurend worden aangebracht in de configuratie, hebben ongewild invloed op het beveiligingsniveau.
  De Configuration Audit brengt beveiligingsproblemen in kaart, zodat jij direct de benodigde maatregelen kunt nemen om jouw netwerk nog beter te beveiligen. Deze service is momenteel beschikbaar voor alle Barracuda Firewalls die gehost worden op het Kappa Data Control Center.

 8. WAN Optimization Audit

  Heb je problemen met applicaties op je WAN? Werkt jouw ERP te traag? Krijg inzicht in oorzaken en mogelijke oplossingen door middel van een analyse van je WAN set-up.
  De Exinda WAN Optimization Audit analyseert alle verkeer dat over de lijn loopt en welke toepassingen (en gebruikers) in het netwerk te veel bandbreedte verbruiken.
  Ontvang een uitgebreid auditrapport en aanbevelingen met deze speciale service van Kappa Data.