Dit was Kappa Day 2023!

Dit was Kappa Day 2023!

16 november was het zover: Kappa Day Nederland 2023! Dé ideale gelegenheid om het 25-jarig bestaan van de Kappa Data Group en het 10-jarig bestaan van Kappa Data Nederland te vieren. Samen hebben we gelachen, gegeten en geluisterd naar inspirerende sessies.

Wij nemen je door middel van tekst en beeld mee terug naar deze geweldige dag!

 

Business Part

Chris Willems en Rubin Zwanenburg trapten het business gedeelte af met een welkomstspeech, gevolgd door verschillende inspirerende sessies. Vijf sprekers deelden hun visie en kennis met het publiek.

Hartelijk dank aan de sprekers: Raynaud Schokkenbroek, Alexander Nonikov, Daniëlle Meulenberg, René van Loenen en Kenny van Midden.

Na Business komt uiteraard Pleasure!

Na het business gedeelte was het tijd voor de bezoekers om zich te verplaatsen naar de prachtige gewelven van Fort bij Vechten. De gewelven waren versierd door middel van bloemen en verlichting, er was muziek en uiteraard eten. Vier foodstands met verschillende streetfood gerechten brachten voor ieder wat wils.

Er werd geborreld, bijgepraat maar vooral genoten van deze fantastische dag. De foto’s kunnen dit enkel bevestigen!

Bedankt voor jullie enthousiasme!

We willen jullie allemaal enorm bedanken voor jullie aanwezigheid bij Kappa Day 2023. Samen hebben we genoten van de lekkerste hapjes en drankjes, bijgepraat en aandachtig geluisterd naar de sessies.

 

Kappa Day 2023 was een groot succes en wij kijken er naar uit om in de toekomst zulke evenementen te mogen blijven organiseren!

Dank aan onze vendoren

Ook veel dank aan onze vendoren om deze dag mogelijk te maken! Barracuda Networks, Extreme Networks, Sophos, Allied Telesis, Armis, Cato Networks en SolarWinds.

Geen reacties

Geef een reactie