Kappa Data tekent contract met Whalebone en breidt cyberbeveiligingsaanbod uit

Kappa Data tekent contract met Whalebone en breidt cyberbeveiligingsaanbod uit

Kappa Data kondigt een strategische samenwerking aan met Whalebone, een koploper op het gebied van cyberverdediging. Met de toevoeging van Whalebone zal Kappa Data haar klanten helpen bij het voorkomen van moeilijk te detecteren bedreigingen zoals phishing, DNS spoofing, DNS tunneling, zero day attacks en meer – zonder software te installeren of te onderhouden.

De integratie van Whalebone’s Immunity zal helpen bij een verhoogde cyberbeveiligingsstructuur die ontworpen is om de toenemende cyberbedreigingen van de huidige digitale wereld aan te pakken. Whalebone Immunity stelt de netwerkbeheerders in staat om alle apparaten in hun netwerk te beschermen, zonder dat ze iets op de apparaten van hun werknemers hoeven te installeren of hun workflow op enige manier hoeven te verstoren. “Zowel binnen als buiten het bedrijfsnetwerk blokkeert onze DNS-resolver de toegang tot kwaadaardige websites, voorkomt DNS-gebaseerde aanvallen en voegt een beveiligingslaag toe die aanvallen blokkeert die zelfs de beste end-point antivirusprogramma’s en firewalls niet kunnen detecteren”, legt Whalebone’s CTO Robert Šefr uit.

Geavanceerde beschermingslaag met Whalebone

“De samenwerking met Whalebone is een belangrijke stap voor Kappa Data. We streven er voortdurend naar om voorop te blijven lopen op het gebied van cyberbeveiliging en Whalebones Immunity zal onze klanten een geavanceerde beschermingslaag bieden in deze steeds complexere tijden”, zegt Patrick Casteels, Managing Partner bij Kappa Data.

De afgelopen jaren zijn bedrijven en instellingen in heel Europa het doelwit geweest van een recordaantal cybernetische aanvallen. DNS-beveiliging is nu de frontlinie van de beveiligingsstrategie van een organisatie.

“Het team van Whalebone is verheugd om samen te werken met Kappa Data”, zegt Adam Wright, Channel Manager bij Whalebone. “We zijn blij dat we deel uitmaken van het portfolio van Kappa Group. Met 25 jaar succes en een uitstekende reputatie in Frankrijk, de Benelux en Polen zijn we er zeker van dat Kappa Group de juiste partner is.”

 

Wil je meer weten over de samenwerking met Whalebone?

Ontdek hier alles over in het persbericht!

Geen reacties

Geef een reactie