Nieuw: BOB Kit XL – Het hele Extreme Networks ecosysteem in één koffer

Nieuw: BOB Kit XL – Het hele Extreme Networks ecosysteem in één koffer

Ontdek de kracht van netwerkinnovatie met de BoB Kit XL van Kappa Data, ontworpen om u en uw klanten een meeslepende ervaring te bieden in de wereld van Extreme Networks. Deze uitgebreide flightcase herbergt een geavanceerd ecosysteem van netwerktechnologieën en biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om live demonstraties, proof of concepts en informatieve sessies te verzorgen. 

Onze BOB kit XL is een 19 inch box met daarin minstens 3 switchen en een accesspoint. Hierop draait een Fabric network. Typisch aan Extreme Fabric is de eenvoud in installatie, onderhoud en uitbreiding. Aan de hand van deze kit kan je onder andere aan je klant laten zien:

  • Hoe eenvoudig het is om een network te manipuleren zonder dat de gebruiker een onderbreking merkt.
  • Hoe het systeem zijn eigen weg vindt, ondanks het breken van een kabel.
  • Hoe eenvoudig je toestellen van poort kan versteken zonder dat je iets van configuratie hoeft aan te passen.

Wat maakt de BoB Kit XL uniek? 

Switching Excellence: 
  • Edge switches (X440-24P), representeren de EXOS/Switch Engine Edge en verbindt naadloos met core switches via Fabric Attach. Daarnaast integreert het net zoals de Fabric switches ook met de Network Access Control (NAC) van ExtremeControl.
  • Core switches, zoals de 5420-24T, representeren het kloppend hart van de Fabric Connect voor eenvoudige netwerkuitbreiding en eliminatie van loops, terwijl de edge switch (5320-16P) met Auto-Sense poorten moeiteloos verschillende apparaten herkent en automatisch de juiste poortconfiguratie voorziet. Of je nu een AP, een extra fabric switch of een laptop aansluit, de Auto-Sense poorten zorgen ervoor dat de configuratie juist staat.
Cloud-Driven Management:
  • In de BoB Kit XL fungeert een Intel NUC als server, waarop ExtremeCloud IQ – Site Engine draait. Hiermee wordt niet alleen het volledige netwerk beheerd, geconfigureerd en geautomatiseerd, maar het ondersteunt ook Zero Touch Provisioning (ZTP+) voor nieuwe switches. Daarnaast draait op de NUC ook ExtremeControl als Network Access Control (NAC) en ExtremeAnalytics om applicatieflows inzichtelijk te maken
  • ExtremeCloud IQ – Site Engine maakt een naadloze verbinding met ExtremeControl en ExtremeAnalytics mogelijk, waardoor u een holistisch inzicht krijgt in uw netwerk assets, end-systems en applicatieflows.
  • ExtremeCloud IQ – Site Engine is verbonden met ExtremeCloud IQ zodat alle netwerkcomponenten die in Site Engine gemanaged zijn ook inzichtelijk zijn in het cloudplatform van Extreme Networks
Wireless Empowerment:
  • De Wi-Fi 6E AP4000 met drie radio’s biedt niet alleen de nieuwste draadloze standaarden, maar integreert ook met de Network Access Control (NAC) om dezelfde security zowel van het bedrade netwerk ook te voorzien op het draadloze netwerk.
  • AirDefense maakt RF-aanvallen, inzichtelijk, zodat security niet enkel aan de binnenkant van het netwerk voorzien wordt, maar ook aan de buitenkant. Tal van draadloze aanvallen kunnen op die manier herkend en gemitigeerd worden.

Hoe kan ik die BOB kit inzetten voor mijn business? 

Persoonlijke Demonstraties:

Ervaar live switching-demonstraties van zowel Fabric Connect als Switch Engine in actie en ontdek hoe netwerken eenvoudiger uit te rollen en te managen zijn. Dit uiteraard samen met een state-of-the-art security aan de hand van Network Access Control

Proof of Concepts (PoCs):

Gebruik de BoB Kit XL samen met een Kappa Data medewerker als uw proeftuin voor innovatieve ideeën. Test en valideer verschillende netwerksituaties en oplossingen zodat de juiste propositie aan de klant kan worden voorgelegd.

Informatieve Klantensessies:

Laat uw klanten onderdompelen in de wereld van Extreme Networks. Bespreek en visualiseer netwerkconcepten met de BoB Kit XL als uw dynamische presentatieplatform.

Partnerbijeenkomsten en Trainingen:

Wij organiseren op geregelde basis gedetailleerde sessies en bieden effectieve trainingen aan met behulp van de BoB Kit XL om de waarde van Extreme Networks te demonstreren.

Compliance Showcase:

Benader compliancy volgens het NIS2-directief met vertrouwen. Ontdek hoe de BoB Kit XL kan helpen bij het maken van weloverwogen productkeuzes om aan de opgelegde vereisten te voldoen. Stealth networking aan de hand van Fabric Connect in combinatie met ExtremeControl als NAC kunnen hierbij hulp bieden.

 

De BOB Kit XL is niet zomaar een flightcase met switches; het is de ideale manier om het Extreme Networks ecosysteem

te verkennen, te testen en aan de hand van training te beheersen.

 

Hoe kan ik de BOB Kit XL aan het werk zien? 

Kappa Data biedt dit geheel aan in een “event” formule, een ideale synergie tussen Kappa Data die het event organiseert voor jou de partner en jouw (potentiële) klanten. Er wordt samen gekeken voor een locatie, Kappa Data organiseert ook de lunch en – indien gewenst – de communicatie en een attentie.

Event vorm

Het betreft een classroom-based event waarbij de deelnemers eerst een uitgebreide presentatie krijgen over het Extreme portfolio. Na een korte pauze krijgen de deelnemers een live demo waarbij verschillende simulaties worden nagebootst en getoond.  Aansluitend wordt er een lunch geserveerd waarbij en waarna er nog even genetwerkt kan worden.

Vereisten

Bovenop de gebruikelijke zaken voor een classroom-based event, is er ter plaatse is een bekabeld internet nodig voor de verbinding met het cloud portaal.

Spreker

Matts Koppen, certified trainer voor Extreme Networks.

Locatie

Dit kan op locatie bij de partner of op een locatie in samenspraak.

Ontdek meer over de BOB Kit XL in onderstaande video!

Bekijk deze datasheet voor meer informatie!

Vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons gerust via [email protected] als je graag meer informatie wenst te ontvangen.

Geen reacties

Geef een reactie