Network Security

Hoe beveilig ik mijn netwerk? De ‘Meldplicht Datalekken’ heeft gezorgd voor meer bewustwording op het gebied van netwerkbeveiliging, maar hoe pas je dit toe in de praktijk? Kappa Data heeft de expertise en de middelen om bedrijven optimaal te beschermen tegen digitale bedreigingen.

 • Authentication

  Authentication is het proces waarbij gecontroleerd wordt of iemand (of iets) echt is wie hij (of zij) zegt te zijn. In veel netwerkomgevingen moet het gebruik van wachtwoorden garanderen dat de gebruiker authentiek is. Maar juist hier gaat het mis!

  Make your selection:
 • Endpoint Security

  Endpoint security is een strategie waarbij elk apparaat aan bepaalde eisen moet voldoen voordat deze toegang krijgt tot het bedrijfsnetwerk. Eindpunten kunnen bestaan ​​uit pc's, laptops, smartphones, tablets en gespecialiseerde apparatuur (zoals scanners en inventaris terminals).

 • Network Security

  Netwerkbeveiliging behelst alle activiteiten die ontwikkeld zijn om een netwerk te beschermen. In het bijzonder de activiteiten die garant staan voor de bruikbaarheid, betrouwbaarheid, integriteit en veiligheid van netwerk en data. Effectieve netwerkbeveiliging richt zich op een breed scala aan bedreigingen en voorkomt dat deze je netwerk binnen dringen en zich gaan verspreiden.

 • Content Security

  Content Security is een extra beveiligingslaag die helpt bij het opsporen en inperken van bepaald soort bedreigingen zoals Cross Site Scripting (XSS) en data-injectie aanvallen. Deze aanvallen stellen hackers bijvoorbeeld in staat om data te stelen of webpagina's van bedrijven over te nemen.

  Make your selection:
Met de snelle leveringen van Kappa Data kunnen we installaties direct na bestelling inplannen. Dat werkt enorm efficiënt Marcel Uittenbogaard - Directeur , Active View
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.