Network Security

Kleine en middelgrote bedrijven hebben niet altijd de juiste middelen in huis om geavanceerde online gevaren het hoofd te bieden. Een beetje meer expertise en diepgang op het gebied van netwerkbeveiliging kan nooit kwaad. Kappa Data biedt de inzichten en oplossingen.

 • Authentication

  We kunnen het niet langer negeren: wachtwoord en identiteitsdiefstal vormen een steeds grotere bedreiging voor jouw klanten en organisatie. Een sterk programma als onderdeel van je netwerkbeveiliging, voorkomt dat identiteitsdieven door het net glippen. Authenticatie is een eenvoudig proces om te onderzoeken of iemand (of iets) echt is wie (of wat) hij (of het) beweert te zijn om zo te voorkomen dat indringers in het systeem te komen.

  Make your selection:
 • Endpoint Security

  Laptops, tablets en andere draadloze apparaten die op het netwerk zijn aangesloten, zijn allemaal mogelijke toegangswegen voor draadloze dreigingen. Endpoint security is een strategie waarbij elk apparaat aan bepaalde eisen moet voldoen voordat deze toegang krijgt tot het bedrijfsnetwerk. Ontdek hier jouw ideale endpoint security oplossing.

 • Network Security

  Netwerkbeveiliging behelst alle activiteiten die ontwikkeld zijn om een netwerk te beschermen. In het bijzonder de activiteiten die garant staan voor de bruikbaarheid, betrouwbaarheid, integriteit en veiligheid van netwerk en data. Ze bestrijden binnenkomende bedreigingen en voorkomen dat deze zich binnen het netwerk verspreiden. Ontdek hieronder jouw ideale oplossing.

 • Content Security

  Content Security is een extra beveiligingslaag die helpt bij het opsporen en inperken van bepaald soort bedreigingen zoals Cross Site Scripting (XSS) en data-injectie aanvallen. Deze aanvallen stellen hackers bijvoorbeeld in staat om data te stelen of webpagina's van bedrijven over te nemen. Bekijk hieronder de oplossingen van Kappa Data.

  Make your selection:
Kappa Data gaat oplossingsgericht te werk en denkt altijd vanuit het oogpunt van de klant Christian Bosman - Commercieel directeur , Jongens van Beheer
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.