Network Infrastructure

De producten die Kappa Data distribueert staan garant voor een schaalbare en veilige netwerkinfrastructuur die eenvoudig is te beheren. Wij leveren uit een breed assortiment van netwerkapparatuur, waaronder Wifi location tracking, switching & routing, media conversion, mail archiving, data back-up en noodstroomvoorzieningen.

 • Wifi

  Wat is een draadloos netwerk? In welk opzicht is dit anders dan een bekabeld netwerk? En wat zijn de zakelijke voordelen van een draadloos netwerk? Lees meer en beslis of wifi de juiste oplossing is voor jouw bedrijf.

 • Network Infrastructure

  Organisaties stellen vandaag de dag hoge eisen aan hun netwerk infrastructuur en de mate waarop deze presteert. De lat ligt hoog op het gebied van beschikbaarheid en schaalbaarheid, want we willen optimaal kunnen profiteren van nieuwe technologieën. Om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen, heb je intelligente netwerken nodig.

 • Back-Up & Archiving

  Elk bedrijf, ongeacht omvang, verzamelt gegevens. Sterker nog, in veel bedrijven wordt de hoeveelheid aan data per jaar verdubbeld. Deze groei vraagt om extra maatregelen om gegevens zodanig te beschermen dat ze niet zomaar verloren kunnen gaan of anderszins voor problemen zorgen. De opslag van deze gegevens moet bovendien voldoen aan de wettelijke vereisten voor behoud op lange termijn.

  Make your selection:
 • Power Quality

  Elk type apparaat reageert anders op stroom. Power quality gaat over de interactie tussen het elektriciteitsnetwerk en apparatuur. Wanneer elektrische apparaten storingen geven of beschadigd raken tijdens normaal gebruik, heeft dit vaak iets met de kwaliteit van stroom te maken. De kwaliteit en betrouwbaarheid van stroom is met name voor bedrijven cruciaal.

  Make your selection:
Ons eigen aanspreekpunt binnen Kappa is de basis voor vertrouwd en doeltreffend zaken doen Marcel Uittenbogaard - Directeur , Active View
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.