Network Infrastructure

Een goede netwerkinfrastructuur is eenvoudig te beheren, veilig en schaalbaar. De producten die door Kappa Data worden gedistribueerd, komen alle drie de beloften na. Wij leveren uit een breed assortiment van netwerkapparatuur voor een optimale netwerkinfrastructuur en daarmee de meest efficiënte manier van werken. Ontdek hier jouw ideale oplossing.

 • Wifi

  Wat zijn de voordelen van Wi-Fi as a Service bij Kappa Data? Waarom heb ik Wi-Fi 'location tracking' nodig in mijn netwerk? Hoe kan een draadloos netwerk me helpen groeien als bedrijf? Ontdek alles wat je nog niet over Wi-Fi wist.

 • Network Infrastructure

  Groeiende organisaties hebben behoefte aan netwerken die evenredig meegroeien en ontwikkelen. Hogere prestatieniveau's en meer schaalbaarheid leveren mogelijk concurrentievoordeel op. Om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen, heb je intelligente netwerken nodig.

 • Back-Up & Archiving

  Het verliezen van gegevens kan op vele manieren rampzalig zijn. Cybercriminelen richten zich naast overheidsinstanties en grote bedrijven, steeds meer op reguliere bedrijven. Voormalig FBI-directeur Robert Mueller zei zelfs: “There are two types of companies: those that have been hacked, and those that will be.” Bescherm bedrijfsgegevens met de Mail Archiving en Data Backup oplossingen van Kappa Data.

  Make your selection:
 • Power Quality

  Plotselinge stroomuitval of stroomstoten kunnen een bedreiging vormen voor draadloze netwerken en gedeelde online gegevens. Door een ononderbroken voeding in te bouwen in je netwerkinfrastructuur, blijft het netwerk nog wat langer draaien. De noodstroomvoorziening geeft je tijd om werk correct op te slaan en het systeem te synchroniseren.

  Make your selection:
Kappa Data is altijd bereid om samen met mijn salesteam eindklanten te bezoeken. Dit geeft enorm veel vertrouwen!
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.