Naadloze Connectiviteit – Allied Telesis Media Converters

Naadloze Connectiviteit – Allied Telesis Media Converters

Wat u moet weten over mediaconverters:

Mediaconverters zijn eenvoudige apparaten die worden gebruikt om twee apparaten of LAN’s met elkaar te verbinden die niet helemaal vergelijkbaar zijn, vanwege verschillende snelheden, werkingstypen, modi of mediatypen (twisted pair, glasvezel, coax). Ze worden meestal gebruikt om vezelsegmenten in kopernetwerken in te voegen.

Wat? Glasvezel en koper gecombineerd?

Mediaconverters maken het gebruik van glasvezel mogelijk wanneer dat nodig is en integreren nieuwe apparaten in bestaande bekabelingsinfrastructuur. Mediaconverters zorgen voor een feilloze integratie van glasvezel en koper, en verschillende glasvezelvormen in LAN-netwerken. Ze ondersteunen een groot aantal protocollen, mediatypen en datasnelheden om een betrouwbaarder en kosteneffectiever netwerk op te bouwen.

Flexibel en gebruiksvriendelijk!

Glasvezel mediaconverters dienen als kosteneffectieve oplossing voor de verbinding met zowel koper- als glasvezelkabels in een netwerk. Het kan de transmissieafstanden aanzienlijk vergroten en is ook flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Aangezien er vele soorten mediaconverters zijn voor verschillende toepassingen, is het beter om de huidige en toekomstige netwerkvereisten te overwegen alvorens geschikte mediaconverters te kiezen.

Klaar voor de industrie

Industriële mediaconverters van Allied Telesis zijn ontworpen om de afstand van het netwerk te vergroten. Het hoge temperatuurbereik (-40°C tot 75°C), het redundante voedingsontwerp en de IP-30 beschermingsmogelijkheden maken deze mediaconverters perfect geschikt voor alle industriële netwerken.

Ontdek hieronder het Media Converter portfolio van Allied Telesis:

(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Bekijk het gehele portfolio met behulp van hun handige product selector (klik hier). En neem een diepgaande duik in de in en outs van Media Converters in deze gids

Kent u Allied Telesis niet?

Geen reacties

Geef een reactie