Meerlaagse bescherming van je M365 pakket met Barracuda

Meerlaagse bescherming van je M365 pakket met Barracuda

Wist je dat 43% van de organisaties al slachtoffer werd van een spear phishing aanval? Wil je die zo snel mogelijk voorkomen? Barracuda to the rescue! Voeg ongeveer 20 lagen van bescherming toe aan je Microsoft 365 Pakket. Ontdek hieronder meer over de Email Protection Plans van Barracuda Networks.

Wat omvatten de Barracuda Email Protection Plans?

First things first, wat is Barracuda Email Protection Plan? Het is een bundel van ongeveer 20 onderdelen die in kleine productgroepen worden gebruikt en gekocht. De combinatie van producten voegt niet alleen waarde toe vanwege de meerdere lagen van beveiliging, maar ze werken ook samen om de efficiëntie en gebruikerservaring drastisch te verhogen. De licentie per gebruiker bevat geen opslagbeperkingen.

E-mailbeveiliging

91% van cyberaanvallen begint met een e-mail. Gelukkig is Barracuda al bijna 20 jaar bekend om zijn eersteklas antispam product “Spam Firewall”, tegenwoordig bekend als “Email Security Gateway”. Je kan je gebruikers het vertrouwen geven om adressen te whitelisten of deze rechten juist wegnemen. Deze regels kan je instellen die veel fijner zijn dan alleen het whitelisten of blacklisten van een adres of domein. Naast antispam bevat het product ook antivirus, antiphishing, sandboxing, encryptie, aliassing van meerdere domeinen, linkbescherming, enzovoort. Je kan Email Security ook gebruiken in combinatie met andere producten dan Microsoft 365 omdat het volledig MX-gebaseerd is.

Archiving – Waarom je alle mails buiten M365 zou moeten bewaren

De belangrijkste redenen om alle mails buiten M365 te bewaren zijn juridische en compliance redenen. Microsoft zelf heeft ook een mogelijkheid om te archiveren, eventueel met de aanschaf van een extra licentie. De toegevoegde waarde van Barracuda als archiveringsproduct zit in de onafhankelijkheid van Microsoft maar ook in de flexibiliteit in het terughalen van de mails. Een integratie met Outlook maakt het mogelijk om het archief van een andere mailbox in uw Outlook te koppelen alsof het een eigen mailbox is.

Cloud to cloud back-up

Microsoft raadt aan back-ups van derden te gebruiken voor uw Microsoft 365-gegevens. Barracuda kan u helpen met een onbeperkte kopie van het M365-pakket met toegankelijk granulair herstel. Barracuda C2C back-up maakt een kopie van uw e-mail, contactpersonen, taken, agenda maar ook SharePoint, Teams en OneDrive van Microsoft 365. Via een vlotte, intuïtieve cloudgebaseerde webinterface kunt u vanaf elke locatie een vlotte restore uitvoeren. Barracuda Cloud to Cloud-back-up is alleen beschikbaar voor Microsoft 365 en maakt daarbij gebruik van Microsofts API’s.

Maak je bedrijf phishing-proof

Security Awareness Training als tool is onderdeel van een compleet awareness programma dat mogelijk op maat voor uw bedrijf te volgen is. Wij bieden een compleet bewustmakingsprogramma dat kan worden afgestemd op de behoeften van je bedrijf. Deze budgetvriendelijke oplossing kan via een doe-het-zelf pakket of als een alles-in-één verlichting voor IT afdelingen. Dit kan via een doe-het-zelf pakket of als een alles-in-één ontzorging voor IT afdelingen. Ons salesteam legt je er graag alles over uit.

Geïnteresseerd in meer? Bekijk hieronder meer over de Barracuda Email Protection Plans website die speciaal voor jou is gemaakt. De website is alleen beschikbaar in het Nederlands. Indien je geen Nederlands spreekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geen reacties

Geef een reactie