Maak je klaar voor de toekomst met Allied Telesis Total Network Solutions!

Maak je klaar voor de toekomst met Allied Telesis Total Network Solutions!

Netwerken zijn het levensbloed waar organisaties op vertrouwen om te overleven in het moderne bedrijfsleven. Of ze nu groot of klein zijn, Allied Telesis begrijpt de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector kunnen wij u helpen het veilige, betrouwbare, hoogperformante netwerk te bouwen dat uw digitale transformatie vereist.

Sinds 2010 voorspellen industrieleiders een explosie van het aantal aangesloten apparaten. Deze voorspellingen varieerden van 50 miljard tegen 2020 tot 1 biljoen tegen 2025! Die laatste voorspelling is uiteraard niet uitgekomen, maar volgens sommige schattingen zijn we niet ver verwijderd van de 50 miljard in de komende drie jaar. Er zijn tal van gebieden waar IoT-infrastructuur wordt toegepast, zoals verbonden en slimme steden, productie, energie en nutsvoorzieningen, vervoer, logistiek en zelfs landbouw.

De grote vraag die IT-managers zich moeten stellen is: “Is mijn netwerk hier klaar voor?” De meesten van hen zullen moeten toegeven dat ze er niet klaar voor zijn.

Maak een complex netwerk toekomstbestendig en eenvoudig beheerbaar met Allied Telesis. Hoe? Ontdek hun 5 pijlers en oplossingen

Beveiligde SD-WAN

Zorg ervoor dat uw belangrijkste toepassingen altijd het beste pad gebruiken. Vereenvoudig verbindingen voor een betrouwbare en veilige levering van toepassingen.

Beveiligde SD-WAN | Allied Telesis

Zelfverdedigende netwerken

Onze slimme edge beveiliging beschermt uw bekabelde en draadloze netwerk tegen interne bedreigingen, door verdachte apparaten automatisch in quarantaine te plaatsen. Ontspan en geniet van een zichzelf verdedigend netwerk.

Zelfverdedigende netwerken

Industriële IoT

Fabrikanten hebben real-time inzicht in fabrieksprocessen nodig om een hoog niveau van productie-efficiëntie te handhaven. De nieuwste hypergeconvergeerde edge computing-technologie maakt dit mogelijk.

Industriële IoT-oplossingen | Allied Telesis

Totaal autonoom netwerken

Automatiseer uw netwerkbeheer met behulp van één intelligente tool om intelligentie en beveiliging te combineren met eenvoudig beheer, terwijl risico’s en kosten worden verminderd.

Neem volledige controle over uw netwerk | Allied Telesis

Robuuste industriële schakelaars

Toekomstbestendige switchoplossingen die zijn gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen die door de industrie worden gesteld. Deze Ruggedized switches zijn gebouwd om duurzame prestaties te leveren in ruwe omgevingen, zoals productie, transport en fysieke beveiliging.

Schakelaars: Industriële | Allied Telesis

Wilt u meer info of heeft u hulp nodig bij een bepaald project? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en laten we hier samen aan werken.

Geen reacties

Geef een reactie