Kappa Data als jouw Authorized Training Partner voor Extreme Networks

Kappa Data als jouw Authorized Training Partner voor Extreme Networks

Kappa Data is uw go-to Authorized Training Partner voor de meest geavanceerde Extreme Networks oplossingen. Onze gedreven productspecialisten, Bert Verschaeve en Matts Koppen, staan klaar om het nieuwste op het gebied van netwerken te onthullen. Ontdek hieronder hoe wij je verder kunnen helpen!

Wij zijn gespecialiseerd in vloeiende pre-sales en post-sales ondersteuning, gericht op CloudIQ omgevingen, consultancy en technische trainingen. Laat ons je begeleiden door de wereld van Extreme Networks oplossingen. Als de behoeften van een project niet aansluiten bij uw resources, dan hoef je je geen zorgen te maken! Ons technische serviceteam zorgt voor de beste implementaties voor uw bedrijf. Bekijk de video om te ontdekken hoe onze productspecialisten jou verder kunnen helpen!

Jouw Authorized Training Partner voor Extreme Networks

Het maakt niet uit waar ter wereld je bent, Extreme Networks biedt jou training en certificeringsmogelijkheden van topkwaliteit. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je professionele vaardigheden en het behalen van een van onze gewaardeerde certificeringen, zoek dan niet verder! Laat ons je begeleiden doorheen het proces.

Samen met Extreme Networks, willen we jou voorzien van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen. De trainingen omvatten verschillende tracks, zoals bekabelde, draadloze en applicatiecertificeringstracks. Aangezien technologie constant in beweging is, gaat de certificering op Professional Level dieper in op elke technologie, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Volg een Extreme Networks training van onze gedreven productspecialist Bert Verschaeve. Als een deskundige Authorized Training Partner voor Extreme Networks, mag je ondersteuning verwachten van topkwaliteit.

 

Ontdek alle trainings- en certificeringsopties  

Ben je benieuwd naar alle trainings- en certificeringsopties? Bekijk dan zeker de Extreme Networks Training Sessions en hun uitgebreide trainingsgids. Daar vind je gedetailleerde informatie over elk certificeringstraject en de vereisten om aan de slag te gaan. Versterk jezelf, vervul je professionele aspiraties en laat je kennis en vaardigheden groeien met Extreme Networks!

Vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons gerust via [email protected] als je graag meer informatie wenst te ontvangen.

Geen reacties

Geef een reactie