Connectiviteit voor iedereen en overal: Infinite Enterprise

Connectiviteit voor iedereen en overal: Infinite Enterprise

De moderne werkplek

In het verleden zijn alle aspecten van de samenleving en IT-netwerken opgebouwd rond centra: steden, scholen en bedrijven. Maar de wereld is aan het veranderen, en zo ook het netwerken. Connectiviteit moet overal en voor iedereen gebeuren. En alleen de cloud maakt dit mogelijk.

Laten we eerlijk zijn, nu we op weg zijn naar een post-pandemische wereld, leven we ons leven anders. We winkelen anders, we gaan anders naar school, we krijgen andere gezondheidszorg en we werken anders. Elk bedrijf moet zich aanpassen aan deze culturele verschuiving in de manier waarop mensen hun dagelijks leven leiden.

Eén van de lessen die we tijdens de recente pandemie hebben geleerd, is dat bedrijven hun manier van zakendoen veranderen. Werknemers hoeven zich bijvoorbeeld misschien niet meer de hele vijfdaagse werkweek op een kantoor of campus te melden. In plaats daarvan werken ze misschien liever op afstand, parttime of fulltime, maar met de verwachting van dezelfde werk-privé-ervaring. Of nog beter, een verbeterde manier van werken en leven.

Wat betekent dit? Wel, we hebben nu een gedistribueerd personeelsbestand. Daarom bevindt de onderneming zich niet langer alleen in een gebouw; in plaats daarvan moet de onderneming gaan waar werknemers verkiezen te werken. We hebben nu een Oneindige Onderneming.

De drie pijlers van een Infinite Enterprise

Gericht op de gebruiker

Oneindig en Onafhankelijk van locatie te gebruiken zijn

Schaalbaar

Bedrijven moeten gericht op de gebruiker zijn . Ondernemingen moeten technologieoplossingen bieden die klanten wensen.  Zij willen technologie die voor hen werkt. Technologie moet draaien rond de behoeften van de klant in plaats van dat hun leven wordt bepaald door hi-tech.

Onze hele samenleving is nu oneindig verspreid. Gecentraliseerd leven is overgewaardeerd. Dit betekent dat de werkplek naar de werknemer moet komen. Onderwijsinstellingen bewegen zich naar hun studenten toe. Winkelend publiek maakt nu gebruik van diensten vanuit het comfort van hun huis. Gezondheidszorg is vaak op afstand beschikbaar. Werknemers, studenten, klanten en patiënten willen keuzes waarvoor ze niet altijd een uur hoeven te pendelen en 20 Euro hoeven te betalen voor een parkeerplaats.

Infinite Enterprise bij één van onze partners: Speyk

Om de belofte van de Infinite Enterprise waar te maken, moet Speyk en andere bedrijven op schaal leveren. Met andere woorden, het schalen van diensten, technologie en zelfs mensen om overal en voor iedereen betrouwbare en veilige connectiviteit te bieden. En de technologie die je nodig hebt om deze reis te beginnen is de cloud.

Speyk beweegt zich in de richting van de Infinite Enterprise, en we hopen en verwachten dat andere bedrijven in deze richting zullen innoveren. Facebook werkt bijvoorbeeld aan een Infinite Office waarmee consumenten hun ideale werkplek kunnen creëren via virtual reality (VR).

Hieronder kan je zien hoe Speyk de drie pijlers van de Infinity Enterprise vorm geeft.

User Experience

Een Consumer-Centric ervaring maakt gebruik van technologie die draait en evolueert rond de behoeften van de gebruiker. Organisaties moeten technologische oplossingen bieden die gebruikers wensen.

Speyks unieke data en AI/ML mogelijkheden zorgen voor gepersonaliseerde en consistente ervaringen, altijd, overal, op elk apparaat. Door gebruik te maken van data om bruikbare inzichten te verkrijgen, geven we vorm aan de ervaring voor iedereen die netwerkdiensten gebruikt – kenniswerkers, leraren, studenten, patiënten, fabrieksarbeiders en anderen.

Ontdek hier hoe Extreme Networks je kan helpen bij jouw Effortless Networking Experience!

Oneindig en Onafhankelijk van locatie te gebruiken zijn

Organisaties moeten oneindig gedistribueerd worden om gebruikers te ontmoeten waar ze ook zijn. De werkplek moet naar de gebruiker komen. De dienst moet naar de consument komen.

Het platform van Speyk combineert de kracht van cloud management met next-generation switches en access points, om veilige, high performance verbindingen te leveren waar uw gebruikers zich ook bevinden. De universele platforms ondersteunen diverse fysieke omgevingen en gebruikssituaties en leveren de applicaties en resources die essentieel zijn voor de productiviteit

Schaalbaar

Elke oplossing moet op schaal worden geleverd. Dit betekent het schalen van diensten, technologie en zelfs mensen om overal en voor iedereen betrouwbare en veilige ervaringen te bieden.

Speyk levert flexibele public cloud-, private cloud- en on-premise-oplossingen die tegemoetkomen aan uiteenlopende zakelijke connectiviteits- en commerciële behoeften, van één apparaat tot miljoenen. Extreme cloud-gebaseerde applicaties en tools vereenvoudigen netwerkbeheer op schaal, waardoor klanten op hun manier en in hun tempo kunnen migreren naar de cloud.

Sta je zelf te poppelen om samen met Extreme Networks een moderne werkplek voor jou en je collega’s te bouwen? Zit je nog met vragen over dit onderwerp?

Kappa Data helpt je graag uit de nood. Neem nu contact met ons op!

Geen reacties

Geef een reactie