Case study: Leen Bakker kiest voor Extreme Networks voor 153 Benelux winkels

Case study: Leen Bakker kiest voor Extreme Networks voor 153 Benelux winkels

Complit Networks, toonaangevende speler op het gebied van WiFi-netwerken, mocht samen met Extreme Networks en TW Solutions 153 Leen Bakker winkels in Nederland en België voorzien van AP’s om zo samen hun Wi-Fi prestaties te verbeteren. Ontdek hun vlotte uitrol en hun verhaal in deze nieuwe case study.

 

Leen Bakker kiest voor Complit Networks en Extreme Networks

Iedereen kent Leen Bakker wel, als grootste omnichannel value discounter van de woninginrichting sector in Nederland en België. Maar wist je dat Homefashion Group het bedrijf achter de merken Leen Bakker en Kwantum is? De missie van Leen Bakker is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een betaalbare inrichting van hun huis of tuin.

Met maandelijks bijna 2 miljoen winkelbezoekers zocht Leen Bakker een technologiepartner die aan hun Wi-Fi vereisten kon voldoen. Homefashion Group koos voor Complit en Extreme Networks in de Leen Bakker winkels, omdat ze de Extreme Networks Wi-Fi al hadden uitgerold bij Kwantum en zeer tevreden waren over de resultaten.

Complit Networks

Complit Networks is een Benelux bedrijf gespecialiseerd in Wi-Fi oplossingen. Jonas Dekkers (Pre-Sales bij Complit Networks): “Wij hebben bij alle 153 Leen Bakker winkels in Nederland en België meer dan 1200 AP’s geïnstalleerd en geconfigureerd. In samenwerking met TW Solutions is dit aangename project super vlot gegaan.” Door de jaren heen heeft Complit Networks expertise verworven op dit gebied en een uitstekende reputatie opgebouwd. Ze staan zeer sterk in de retailsector, met projecten bij Colruyt en Spar in hun portfolio.

Extreme Networks AP305C-1-WR

Gertjan Pruim (IT Infrastructure & Operations Manager bij Homefashion Group): “We kozen bij Homefashion Group voor de Extreme Networks AP305C-1-WR, omdat onze Kwantum en Leen Bakker winkels vooral goede basis Wi-Fi functies nodig hebben. Deze instap access point was daarnaast ook goed leverbaar. Wij leunen ook heel sterk op de Private Pre-Shared Key functie. Deze effortless Wi-Fi security van Extreme Networks is de killer feature die wij zochten. Daarnaast verkiezen wij ook management in de Cloud. Al sinds 2016 gebruiken we Extreme Networks. De producten zijn stabiel en hebben geen uitval gehad van access points. De specificaties passen gewoon exact bij wat wij nodig hebben.”

 

Vlotte uitrol

John Rutgers (Account Manager bij Extreme Networks): “Een van de oplossingen die wij als Extreme Networks aanbieden is Cloud, hierin zijn wij een trotse koploper. Complit Networks maakt optimaal gebruik van onze mogelijkheden. Daardoor konden we een project als dit redelijk simpel uitrollen. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we dit project, een van de grotere Europese retail projecten het afgelopen jaar, vlekkeloos hebben uitgewerkt.”

 

TW Solutions

TW Solutions verzorgde de installaties als onderaannemer. Martin Wit (Commercial Director & Co-owner bij TW Solutions b.v.): “We verzorgden samen met Complit Networks de volledige Wi-Fi oplossing alsook de volledige uitrol zodat onze partner enkel remote hoeft te configureren en te controleren of alles live is.” Martin bracht 2 technische installateurs, Mike en Kelvin, mee. “De plaatsing en implementatie verliep zeer vloeiend. We namen de winkels onder handen in ongeveer 4 maanden. Onze efficiënte manier van werken is een van onze grootste troeven. Samen verifieerden we of alles live was en deze implementatie verliep vlekkeloos.”

Lees hun volledige verhaal in onze case study via onderstaande knop.

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected]!

Geen reacties

Geef een reactie