Barracuda leesplezier – De nieuwe netwerkbeveiliging E-books zijn er!

Barracuda leesplezier – De nieuwe netwerkbeveiliging E-books zijn er!

Netwerkbeveiliging blijft een brandend probleem. Eindeloze problemen, een hoop onoverzichtelijke oplossingen en geen rechtuit juist antwoord. Je kan je maar best zo goed mogelijk inlichten over de situatie waar je je in bevind en lessen trekken uit de ervaringen van andere partijen. 

Makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom heeft Barracuda 3 E-books gemaakt, elk met zijn eigen doelpubliek. 

Netwerkbeveiliging is een uitdaging voor de retail

Retailaren moeten een veel groter aanvalsoppervlak beveiligen, waarbij veel apparaten en netwerken worden aangesloten die niet onder hun directe beheer staan. Het is vooral een uitdaging voor retailers met complexe banden met leveranciers en logistieke partners.

Toonaangevende netwerkbeveiliging voor lokale overheden

Netwerkbeveiliging verwijst naar tal van verschillende technologieën en beginselen. Het is niet een kwestie van simpelweg het juiste product kopen. Zorg ervoor dat je de beveiliging kan optimaliseren en tegelijk prestaties voor gebruikers op een gedistribueerd netwerk kan verbeteren!

Bescherming van IT-infrastructuren op scholen, hogescholen en universiteiten

Hoe kunnen we ons voorbereiden? Hoe kunnen we de uitdagingen aangaan? Hoe blijven we veilig en wendbaar? Creëer duidelijke en effectieve netwerkbeveiligingsstrategieën voor jouw onderwijsinstelling!

Tijd om er iets aan te doen! Laat ons je bijstaan om je netwerkbeveiliging te optimaliseren.
Aarzel niet langer en neem contact met ons op.

Geen reacties

Geef een reactie