25 jaar Kappa Data: Vier deze mijlpaal samen met ons!

25 jaar Kappa Data: Vier deze mijlpaal samen met ons!

Vandaag, op 29 juni 2023, bestaat onze Kappa Data Group maar liefst 25 jaar! Bedankt aan onze geweldige klanten, partners en medewerkers om gedurende een kwart eeuw deel uit te maken van ons succes. Wij vieren deze speciale mijlpaal graag samen met jou tijdens ons Kappa Day event op 26 oktober 2023! Laten we samen het glas heffen op ons 25-jarige jubileum.

Onze ambitie

Onze groei van ons bedrijf in de loop der jaren, werd ondersteund door de versterking van het managementteam. Naast de samenwerking met private equity-speler Investlink kwam ook de overname van het Franse bedrijf Exer in 2021 en ondertussen zijn we internationaal actief in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Polen.

Wij zijn trots op onze groei, zeker gezien de versnelling in de omzet doorheen de laatste 3 jaren. Vandaag de dag draaien we meer dan 100 miljoen euro omzet met onze Kappa Data Group. Ook strategisch zijn we enorm gegroeid, we zijn namelijk het eerste alternatief voor de grote internationale distributeurs.

Wij leggen de focus op onze producten, kennis, expertise en flexibiliteit. Ontdek hier alles over onze oplossingen en expertise.

Wat zijn onze 3 kernprincipes van de Kappa Data Group?

  1. Vanaf de beginjaren heeft Kappa Data een grote focus gelegd op de verkoop van netwerkconnectiviteit en netwerkbeveiligingsoplossingen van een beperkt aantal leveranciers. Vandaag de dag kunnen we dit uitbreiden naar OT- en IoT-beveiliging.
  2. Even belangrijk is de loyaliteit van resellers: al 25 jaar lang bedienen wij alleen resellers via een strikt channel-driven model.
  3. Tot slot is er de toegevoegde waarde die wij hoog in het vaandel dragen, waarbij we altijd proberen om een toegevoegde waarde te vinden voor onze klanten en vendoren. In de beginjaren was deze puur technisch, tegenwoordig bieden wij een totaalpakket met ondersteuning door middel van leadgeneratie, marketing, business development, logistieke processen en natuurlijk de technische toegevoegde waarde zoals support, training en presales support.

Laten we samen vieren!

Wij vieren deze speciale mijlpaal graag samen met jullie! Voor de Belgische collega’s staat de Kappa Day op 26 oktober 2023 op de planning, maar niet getreurd! Want voor Kappa Data Nederland komt er ook heel wat leuks aan.

Stay tuned for more info! De save the date voor iets onvergetelijks in november komt er binnenkort aan.

Patrick Casteels en Chris Willems, managing partners, verwelkomen jullie graag in november op Kappa Day Nederland!

Ain’t no party like a Kappa Data party! Schrijf je snel in om jouw plaatsje te reserveren!

Geen reacties

Geef een reactie