25 jaar Kappa Data: Laten we het samen vieren!

25 jaar Kappa Data: Laten we het samen vieren!

In 2023 bestaat onze Kappa Data Group maar liefst 25 jaar! Bedankt aan onze geweldige klanten, partners en medewerkers om gedurende een kwart eeuw deel uit te maken van ons succes.

Ontdek hoe we ontkiemden van een zaadje tot een gevestigde waarde voor vele ICT-partners!

Wat zijn onze 3 kernprincipes van de Kappa Data Group?

  1. Vanaf de beginjaren heeft Kappa Data een grote focus gelegd op de verkoop van netwerkconnectiviteit en netwerkbeveiligingsoplossingen van een beperkt aantal leveranciers. Vandaag de dag kunnen we dit uitbreiden naar OT- en IoT-beveiliging.
  2. Even belangrijk is de loyaliteit van resellers: al 25 jaar lang bedienen wij alleen resellers via een strikt channel-driven model.
  3. Tot slot is er de toegevoegde waarde die wij hoog in het vaandel dragen, waarbij we altijd proberen om een toegevoegde waarde te vinden voor onze klanten en vendoren. In de beginjaren was deze puur technisch, tegenwoordig bieden wij een totaalpakket met ondersteuning door middel van leadgeneratie, marketing, business development, logistieke processen en natuurlijk de technische toegevoegde waarde zoals support, training en presales support.

Deze werknemers werken al + 10 jaar voor Kappa Data België…

Dat wij steeds zoeken naar sterke lange termijnrelaties, zie je duidelijk aan onze vendoren en klanten. Van de beperkte groep leveranciers bestaat de meerderheid al meer dan 10 jaar. Daarboven hebben we nog steeds klanten van in de beginjaren.

Katrien, Bart, Melanie, Didier, Francies, Quincy, Annemie, Tom en Nick. Deze medewerkers zijn al 10 of 20 jaar actief in onze organisatie. Aangezien ze elke dag zo’n uitstekende service verlenen, verdienen ze het om in de kijker gezet te worden.

Even een vergrootglas op het Nederlandse kantoor

in 2013 opende Kappa Data een nieuw kantoor in Nederland.  Beginnend met een portfolio waar de focus voornamelijk op Barracuda lag, groeide het Nederlandse kantoor uit tot een belangrijk onderdeel van de Kappa Data Groep.

In 2019 kwam Rubin Zwanenburg als Sales Manager aan boord om het team naar een hoger niveau te tillen. Dat doet hij nog steeds tot op de dag van vandaag. Het team is intussen 6 mensen groot en nog steeds groeiende (neem maar snel eens een kijkje op onze website). Samen werkten ze een mooie 11 miljoen bijeen. Wat zijn wij fier op zo’n team!

Onze ambitie

Onze groei van ons bedrijf in de loop der jaren, werd ondersteund door de versterking van het managementteam. Tot 2011 was het management voornamelijk in handen van Patrick Casteels als managing director, ondersteund door Koert Martens als technisch directeur. In 2011 werd het managementteam versterkt met Chris Willems, wat meteen ook de start betekende van de internationale ambities van Kappa Data met de lancering van Kappa Data Nederland in 2013 en die van Kappa Data Polen in 2015.

Belangrijke mijlpalen kwamen ook in 2019 met de samenwerking met private equity-speler Investlink en de overname van het Franse bedrijf Exer in 2021, waarbij het managementteam opnieuw werd uitgebreid met Michel Grunspan, de CEO van het overgenomen Exer.

Onze Go Green Philosophy

Zoals je waarschijnlijk wel bekend is, proberen we ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Kappa Data is enorm begaan met groen denken en wil zo snel mogelijk CO2-neutraal zijn. We kiezen voor groene mobiliteit en energie, opgewekt door onze eigen zonnepanelen. Onze Go Green filosofie nemen we ook mee in de keuze van vendoren, want velen hebben zich voorgenomen om in 2023 CO2-neutraal te zijn.

Wij kijken met trots terug op 25 jaar bedrijfsgeschiedenis en we hebben alle vertrouwen in de toekomst, samen met jullie!

Blijf op de hoogte van onze komende evenementen. We willen deze speciale mijlpaal graag met jou vieren!

 

Wil je meer weten over ons 25-jarig bestaan en over onze Kappa Data Group?

Lees alles in onderstaand persbericht!

Geen reacties

Geef een reactie