10 wist-je-datjes over Allied Telesis (Deel 3)

10 wist-je-datjes over Allied Telesis (Deel 3)

Allied Telesis is een wereldleider in IP of Ethernet netwerkoplossingen en is een leider in Software Denied Networking. Maar dat wist je natuurlijk al! Hieronder vind je alle 10 wist-je-datjes over Allied Telesis die je waarschijnlijk nog niet wist.

10 wist-je-datjes, 1 beeld

1. Opgericht in 1987

Allied Telesis werd opgericht in maart 1987. Dit betekent dat ze al meer dan 35 jaar voorzien in de noden van de netwerkcommunicatie-industrie!

2. EMEA Logistiek magazijn

Yep, je leest het goed. Allied Telesis heeft zijn eigen EMEA logistiek magazijn. Ze kunnen rechtstreeks vanuit hun magazijn leveren binnen de EU en de rest van de wereld. Hoe handig!

3. Groter dan je zou denken

Allied Telesis heeft 1600 werknemers, meer dan 160 patenten, ze zijn actief en gevestigd in meer dan 30 landen, en ze hebben 7 research & development centra.

4. Een all-rounder

Ze hebben alles in-house. Van ontwikkeling tot productie tot warehousing/logistiek tot financiën tot lokale verkoop en klantenondersteuning. You name it, they do it!

5. Hoofdkantoor

Allied Telesis is van oorsprong een Japanse onderneming en het hoofdkantoor is gevestigd in Japan.

6. EMEA Hoofdkwartier

Het EMEA-hoofdkwartier is gevestigd in de buurt van de luchthaven Schiphol in Nederland.

7. Productiefaciliteiten

Allied Telesis produceert zijn apparatuur in zijn eigen productiefaciliteiten.  Eén vestiging bevindt zich in China en de andere in Singapore.

8. AlliedWarePlus

Het AlliedWarePlus productportfolio op hoog niveau bestaat uit meer dan 75 verschillende producten die alle kunnen worden beheerd door één software management platform genaamd AMF (Autonomous Management Framework).

9. Unieke oplossing

Zij hebben een unieke oplossing gespecialiseerd in gegevensbescherming op optische verbindingen genaamd Active Fiber Monitoring.

10. Meer dan 600 verschillende producten

Last but not least; Allied Telesis produceert meer dan 600 verschillende producten die kunnen worden gebruikt in end-to-end IP-netwerken. Niet slecht, als je het ons vraagt!

Na de drie blogposts te lezen, heb je Allied Telesis een beetje beter leren kennen.

Geen reacties

Geef een reactie