Pozyx

Wie?

Pionier in UWB-oplossingen voor nauwkeurige indoor positiebepaling

Wat?

Geïntegreerde hard- en softwareoplossingen die UWB gebruiken om extreem nauwkeurig posities te bepalen

Sectoren?

Productie en opslag

Gezondheid en veiligheid

Sport, entertainment en evenementen

Wie is Pozyx?

Pozyx is pionier in ultra-wideband (UWB) oplossingen voor nauwkeurige indoor positiebepaling. Het bedrijf begon als een spin-off van de Universiteit Gent en heeft ondertussen al meer dan 3 000 klanten in 80 landen.

Enterpriseproducten

De Enterpriseproducten van Pozyx zijn gericht op permanente en/of grote installaties. Het Enterprise positioneringssysteem bestaat uit 3 hoofdonderdelen:

Een netwerk van tags en anchors

De tag is het mobiele toestel waarvan je de locatie wilt tracken, de anchor is het apparaat dat op een vaste locatie gemonteerd wordt.

Een lokale gateway

Deze toegewijde server maakt verbinding met de anchors via ethernet en zet de verzamelde gegevens om in een positie van de tag. Dankzij een gateway-verbinding kun je real-time gegevens over de positie van je tags ontvangen.

De Pozyx webapplicatie

Via deze interface kun je het Pozyx-systeem configureren en diagnosticeren. Je kunt de app gebruiken vanuit de gateway maar ook op afstand in de Pozyx-cloud.

In welke sectoren is Pozyx actief?

Pozyx biedt oplossingen voor verschillende sectoren:

Productie en opslag

Magazijnen en productieruimtes zijn complex door hun omvang en het aantal processen dat ze omvatten. Het gebruiksgemak, de robuustheid en de integratiemogelijkheden van Pozyx bieden dé oplossing voor positiebepaling in deze industriële omgeving.

Gezondheid en veiligheid

Pozyx maakt het makkelijk om social distancing toe te passen, aan contact tracing te doen en zelfs de werkomgeving te ontsmetten. Investeer in een slimme en duurzame oplossing met Pozyx.

Sport, entertainment en evenementen

Door atleten real-time te tracken, kun je hun prestaties meten en op basis daarvan trainingen aanpassen. Daarnaast kunnen productiemedewerkers in entertainment manuele taken automatiseren backstage op basis van nauwkeurige positiebepaling. Welke sector ook, de behoeften én oplossingen zijn vergelijkbaar.