WiflexHet verhaal

WiFlex zorgt voor een veilige toegang tot het bezoekersnetwerk en brengt je automatisch op de hoogte wanneer een bezoeker zich aanmeldt.

OneClick
Met één druk op de knop wordt er een uniek en veilig Wi-Fi wachtwoord voor uw bezoekers gegenereerd, wat een stuk veiliger is dan een open netwerk of één Wi-Fi paswoord voor al je bezoekers.

Eenvoudige bezoekersregistratie
Wanneer bezoekers zich aanmelden via een tablet, krijgen zij automatisch een bezoekersbadge en een Wi-Fi paswoord. De ontvanger krijgt tegelijkertijd een melding dat zijn bezoeker aanwezig is. Na het bezoek melden bezoekers zich weer af. Als ontvanger heb je zo altijd een overzicht van de bezoekers.

Ga naar vendor website
Wireless Networking

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Het met elkaar verbinden van computers en netwerken is handig en niet duur. De meerderheid van de computers die verkocht worden, zijn dan ook standaard uitgerust met alle benodigde draadloze LAN-technologie.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.