StormshieldHet verhaal

Stormshield biedt wereldwijd innovatieve end-to-end beveiligingsoplossingen voor netwerken, werkstations en data. De gecertificeerde oplossingen van Stormshield beschermen strategische informatie van diverse bedrijven, overheidsinstellingen en defensieorganisaties wereldwijd.

BEZOEK DE WEBSITE VAN STORMSHIELD


Intrusion Detection & Prevention

Aanvallen vinden plaats op alle lagen binnen een netwerk. Intrusion Detection & Prevention technologieën helpen bij het diepgaand inspecteren van verschillen applicatielagen. Zodra een aanval is geïdentificeerd of abnormaal gedrag is gedetecteerd, krijgt de beheerder hiervan een melding.

(Application) Firewalling

Application Firewalling monitort elke applicatie door alle informatie die door het systeem gaat te scannen. Dit maakt het mogelijk om bescherming te bieden op applicatieniveau in plaats van poortniveau. Toepassingen zoals Netflix, YouTube of Vimeo kunnen zodoende effectief geblokkeerd, gepasseerd of afgeschermd worden.

SSL VPN

Werknemers op afstand maken ook graag gebruik van een snelle, flexibele, betrouwbare en veilige verbinding met het interne bedrijfsnetwerk en applicaties. SSL VPN technologie maakt het mogelijk om een veilige verbinding tot stand te brengen via een webbrowser of mobiel apparaat vanaf elke plek in de wereld, op elk gewenst moment en vanaf elk geschikt apparaat.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.