SoConnectHet verhaal

SO Connect is ontstaan ​​na het succes van SO WIFI, dat in 2012 in Amsterdam werd opgericht. Deze oplossing wordt momenteel aan meer dan 20.000 locaties in 30 landen geleverd.

Het toonaangevende platform van So Connect stelt bedrijven in staat om via WiFi gegevens te verzamelen van gasten om hen zodoende te kunnen benaderen met gerichte advertenties, relevante informatie en loyaliteitsprogramma’s. Vanuit één dashboard maak je opnieuw contact met jouw gasten na hun bezoek. Met de berichtentools van So WIFI zorg je ervoor dat ze blijven terugkeren.

So Review is een aanverwante tool die gebruikers in staat stelt om feedback te geven over bijvoorbeeld hun (restaurant) bezoek. Welke scores er geplaatst worden op Tripadvisor, bepaal je als winkelier zelf.

BEZOEK WEBSITE VAN SO CONNECT


					
					
						
					
					
					
Wireless Networking

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Het met elkaar verbinden van computers en netwerken is handig en niet duur. De meerderheid van de computers die verkocht worden, zijn dan ook standaard uitgerust met alle benodigde draadloze LAN-technologie.

Wifi Location Tracking

Voor veel bedrijven is het van cruciaal belang om de locatie van goederen of personen te kunnen traceren. De implementatie van RTLS in een bestaand Wi-Fi netwerk maakt het mogelijk om belangrijke assets snel te vinden en werkprocessen te optimaliseren. WLAN-gebaseerde locatiediensten kunnen op meerdere applicaties toegepast worden (bijv. data en spraak).

Wi-Fi as a Service (WaaS)

Een aantrekkelijk Wi-Fi verhuur -en verkoopmodel waarvan u als reseller kunt genieten. Bij de start van de WaaS-service in aankoop, wordt de access point eigendom van de partner en kan je gebruik maken van de management software via de servers van Kappa Data. Hierbij zijn ook support en bijhorende diensten inbegrepen. Kies je voor het verhuur-model, dan hebben we een Pay-as-you-go-model uitgewerkt waarbij je de access points die in beheer zijn van de partner, huurt en op maandelijkse basis gefactureerd krijgt. Deze service omvat de volledige reseller-toegang tot de management service en support via Kappa Data.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.