ExtremeHet verhaal

Kies next generation WLAN-architectuur voor een beter presterend netwerk. Ontdek Aerohive hier. Aerohive introduceerde als eerste het unieke Cloud managed Wi-Fi; een veilige en betrouwbare draadloze netwerkverbinding zonder tussenkomst van een controller. Het platform is geschikt voor zowel grote als kleine netwerken en is eenvoudig te configureren, te beheren en uit te breiden. Eenvoud en flexibiliteit geven IT de controle over complexiteit en chaos in een ‘hoofdkwartierachtige’ gebruikservaring!

Wat is een Aerohive Certified Mobility Administrator (ACMA) en hoe word ik dat?
Hoewel de LAN-architectuur van Aerohive Networks uniek is in het beheer, is een gedegen training voor meer inzichten en een goede manier van werken zeker aan te raden.

De ACMA-training is ontworpen om van jou een expert te maken. Je leert hoe je een volledig Cloudnetwerk zonder problemen implementeert en beheert met een enkele Hive Manager. De Aerohive Networks ACMA technische training wordt online of op locatie aangeboden.

Is Aerohive Networks jouw ideale oplossing voor Cloudbeheer?
Neem contact op met de experts van Kappa Data voor een Aerohive-oplossing op maat.

BEZOEK DE WEBSITE VAN AEROHIVE


Routing

Routers spelen een essentiële rol bij het verbinden van je bedrijf met het internet. Of je dit nu doet met behulp van ADSL, VDS, MPLS of andere WAN-protocollen, dat maakt niet uit. Feit blijft dat een router altijd de noodzakelijke schakel is tussen netwerk en buitenwereld. Kappa Data levert uit een breed portfolio van routers geschikt voor het MKB, grote bedrijven en service providers.

Wireless Networking

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Het met elkaar verbinden van computers en netwerken is handig en niet duur. De meerderheid van de computers die verkocht worden, zijn dan ook standaard uitgerust met alle benodigde draadloze LAN-technologie.

Wifi Location Tracking

Voor veel bedrijven is het van cruciaal belang om de locatie van goederen of personen te kunnen traceren. De implementatie van RTLS in een bestaand Wi-Fi netwerk maakt het mogelijk om belangrijke assets snel te vinden en werkprocessen te optimaliseren. WLAN-gebaseerde locatiediensten kunnen op meerdere applicaties toegepast worden (bijv. data en spraak).

Switching

LAN-switching is een fundamenteel onderdeel binnen bedrijfsnetwerken. Vandaag de dag worden er daarom hoge eisen gesteld aan LAN-switches als het gaat om prestaties, schaalbaarheid en tal van andere functies die bijdragen aan goede verbindingen. Goede apparatuur stelt netwerkbeheerders in staat om de complexiteit van netwerken drastisch te verminderen en kosten te verlagen.

Network Access Control

NAC is een technologie waarbij gebruiker- of systeem authenticatie, Endpoint security én netwerkbeveiliging samen komen. Laptopgebruikers maken veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken met toegangscontrole, doordat hun toegang eerst in quarantaine wordt geplaatst en gescand. Infecties of malware krijgen zodoende geen toegang tot het bedrijfsnetwerk. Eenvoudiger voor mensen, veiliger voor netwerken.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.