BarracudaHet verhaal

Los je IT-problemen op met marktleider Barracuda! Leer ze hier kennen.

Barracuda is marktleider op het gebied van content security, netwerken en applicaties, data storage en de beveiliging en herstel bij grote storingen. Naast deze oplossingen voor veel voorkomende IT-problemen, hanteert Barracuda een hoge standaard als het gaat om klantenservice en klanttevredenheid.

BEZOEK DE WEBSITE VAN BARRACUDA


Data Backup

Steeds meer bedrijven zien data als strategisch instrument en daarmee als iets dat beschermd moet worden tegen risico's en bedreigingen van buitenaf. Gegevensbescherming heeft hoge prioriteit gekregen binnen IT-organisaties en Data Backup oplossingen moeten schaalbaar, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar zijn. Bovenal moeten back-ups makkelijk verplaatst kunnen worden naar een veilige locatie buiten het bedrijf, zodat deze niet tijdens een ramp verloren kunnen gaan.

Mail Archiving

E-mail is niet alleen één van de belangrijkste manieren om te communiceren, het is ook een zeer waardevolle bron van informatie. Alleen degenen die efficiënt met mail omgaan, zijn klaar voor de toekomst. Email archiveringsoplossingen zorgen ervoor dat je nooit meer een e-mail kwijt raakt en reduceren tegelijkertijd de kosten voor dure opslag van e-mailservers.

Link & Load Balancing

Link & Loadbalancing zorgt voor een soepele uitwisseling van gegevens. Zo zorgt linkbalancing er enerzijds voor dat je netwerk altijd online is, door gebruik te maken van meerdere internetverbindingen van (bij voorkeur) verschillende aanbieders. Loadbalancing zorgt anderzijds voor een gelijkmatige verdeling van al het inkomende verkeer over alle servers, zodat je optimaal gebruik maakt van de bandbreedte.

Web Application Firewalling

Er zijn honderden punten waarop de veiligheid van een netwerk gecheckt moet worden, waarvan sommige zo subtiel dat deze moeilijk te vinden zijn. Speciaal voor de bescherming van webtoepassingen wordt er gebruik gemaakt van een Web Application Firewall. Een WAF beschermt netwerken tegen gegevensverlies, DDoS aanvallen en zogeheten zero-day-aanvallen.

Anti Spam

E-mail is van cruciaal belang voor zakelijke communicatie, maar stelt je bedrijf tegelijkertijd bloot aan een grote hoeveelheid gevaar. Mail Security producten beschermen jouw bedrijf tegen mail gebonden virussen, spam, phishing en andere aanvallen door het gebruik van bewezen en gepatenteerde technieken om bedreigingen te detecteren.

Network Access Control

NAC is een technologie waarbij gebruiker- of systeem authenticatie, Endpoint security én netwerkbeveiliging samen komen. Laptopgebruikers maken veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken met toegangscontrole, doordat hun toegang eerst in quarantaine wordt geplaatst en gescand. Infecties of malware krijgen zodoende geen toegang tot het bedrijfsnetwerk. Eenvoudiger voor mensen, veiliger voor netwerken.

Desktop & Fileserver Security

Malware is een algemene term voor software die wordt gebruikt om de werking van computers te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang tot computersystemen te verkrijgen. Dit kan je bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen en anti-malware is een essentieel onderdeel als het gaat om netwerkbeveiliging.

SSL VPN

Werknemers op afstand maken ook graag gebruik van een snelle, flexibele, betrouwbare en veilige verbinding met het interne bedrijfsnetwerk en applicaties. SSL VPN technologie maakt het mogelijk om een veilige verbinding tot stand te brengen via een webbrowser of mobiel apparaat vanaf elke plek in de wereld, op elk gewenst moment en vanaf elk geschikt apparaat.

(Application) Firewalling

Application Firewalling monitort elke applicatie door alle informatie die door het systeem gaat te scannen. Dit maakt het mogelijk om bescherming te bieden op applicatieniveau in plaats van poortniveau. Toepassingen zoals Netflix, YouTube of Vimeo kunnen zodoende effectief geblokkeerd, gepasseerd of afgeschermd worden.

Web Filtering

Web Filters can control access to websites, applications and Web 2.0 platforms based on uses, groups, time, bandwidth and other criteria. Web Filters offer the administrator complete insight into internet user activity and network threats.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.