Allied TelesisHet verhaal

Allied Telesis creëert innovatieve IP/Ethernet-netwerkoplossingen die naadloos aansluiten op spraak-, video- en datadiensten. Ook bieden zij een breed scala aan access-, aggregatie- en backbone-oplossingen voor Service Providers.

Ga naar vendor website
Switching

LAN-switching is een fundamenteel onderdeel binnen bedrijfsnetwerken. Vandaag de dag worden er daarom hoge eisen gesteld aan LAN-switches als het gaat om prestaties, schaalbaarheid en tal van andere functies die bijdragen aan goede verbindingen. Goede apparatuur stelt netwerkbeheerders in staat om de complexiteit van netwerken drastisch te verminderen en kosten te verlagen.

Media Conversion

Fiber Media Converters zijn netwerkapparaten die het mogelijk maken om verschillende bestaande en nieuwe netwerksystemen met elkaar te verbinden, zoals koper Ethernet met glasvezelbekabeling. Converters worden in de praktijk veelvuldig als oplossing ingezet.

Network Management

Het beheer van netwerkapparaten en diensten via een centraal platform, maakt het voor netwerkbeheerders een stuk eenvoudiger om bij bedrijven en service providers grootschalige operaties uit te voeren. Network management maakt zaken overzichtelijk en minder complex, waardoor nieuwe toepassingen en diensten snel in werking kunnen worden gesteld middels meerlaagse netwerkabstracties en een simpele 'point-and-click' gebruikersinterface.

Wireless Networking

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Het met elkaar verbinden van computers en netwerken is handig en niet duur. De meerderheid van de computers die verkocht worden, zijn dan ook standaard uitgerust met alle benodigde draadloze LAN-technologie.

Routing

Routers spelen een essentiële rol bij het verbinden van je bedrijf met het internet. Of je dit nu doet met behulp van ADSL, VDS, MPLS of andere WAN-protocollen, dat maakt niet uit. Feit blijft dat een router altijd de noodzakelijke schakel is tussen netwerk en buitenwereld. Kappa Data levert uit een breed portfolio van routers geschikt voor het MKB, grote bedrijven en service providers.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.