BlackBerryHet verhaal

Zero Trust Meets Zero Touch

Het managen en beveiligen van alle mogelijke endpoints in een bedrijf is meer dan ooit noodzakelijk maar tegelijkertijd een ware uitdaging! Blackberry levert AI, Machine Learning en automatisering in 1 suite om je te wapenen tegen zero-day cybercriminaliteit en geeft je tegelijkertijd een sterk visueel managementplatform om handig en makkelijk alle endpoints te gaan beheren. Het gekende Cylance dat wij reeds in ons portfolio hadden is nu een volwaardig onderdeel van deze Blackberry suite.

Blackberry endpoint security gaat alles controleren en je hebt er een minimum van werk aan. Zero Trust Meets Zero Touch!

Wat is BlackBerry?

BlackBerry levert state-of-the-art Endpoint Security waarmee zij bedreigingen het hoofd biedt. Door de zeer innovatieve kunstmatige intelligentie te combineren met de expertise van Kappa Data ingenieurs, blijf je de nieuwste bedreigingen altijd een stap voor.

Ben je op zoek naar manieren om de software van je klanten en jezelf te beveiligen? De Endpoint Security van BlackBerry beschermt alle netwerkomgevingen op elk moment. Ben je geïnteresseerd, maar weet je niet zeker hoe je BlackBerry kunt gebruiken? Kappa Data begeleidt je graag bij het zoeken naar de perfecte BlackBerry oplossing.

BEZOEK DE WEBSITE VAN BLACKBERRY


					
					
						
					
					
					
Desktop & Fileserver Security

Malware is een algemene term voor software die wordt gebruikt om de werking van computers te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang tot computersystemen te verkrijgen. Dit kan je bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen en anti-malware is een essentieel onderdeel als het gaat om netwerkbeveiliging.

Allround Cyber Security

Virtualisatie is de toekomst, en tevens reden dat je continu bezig bent met de optimalisatie van je ICT-infrastructuur. Maar hoe weet je of jouw beveiliging goed genoeg is? Anti-malware oplossingen zijn van onschatbare waarde, maar zijn ook een bedreiging voor jouw productiviteit wanneer je op elk afzonderlijk virtueel apparaat de software moet installeren en onderhouden. Doelgerichte virtualisatiebeveiliging beschermt alle gegevens en prestaties gelijktijdig in alle virtuele omgevingen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.