Veilige en toekomstgerichte netwerken voor modern onderwijs – een must!

Veilige en toekomstgerichte netwerken voor modern onderwijs – een must!

Als het gaat om onderwijsinstellingen, is het opzetten van een IT-infrastructuur die zowel state-of-the-art is als futureproof een veeleisende opdracht.

Kappa Data en Lancom begeleiden u op weg om een digitale instelling te worden en bieden een uitgebreid portfolio van betrouwbare en krachtige producten/oplossingen voor WAN, LAN, WLAN, netwerksecurity en het centraal beheer ervan aan.

Lancom’s uitgebreide netwerk- en beveiligingsportfolio, garandeert op-maat-gemaakte oplossingen voor elke behoefte en elk budget, evenals maximale levensduur van de producten zelf.

De school – een beschermde plek

Vooral op het gebied van onderwijs is de densiteit van apparaten die toegang hebben tot online content via Wi-Fi vaak extreem hoog. Tegelijkertijd zijn betrouwbare filters nodig voor de bescherming van minderjarigen en fysieke scheiding van de onderwijs- en administratieve netwerken een vanzelfsprekende noodzaak.

Een snel netwerk is een basisvoorwaarde voor digitaal leren, zodat zoekopdrachten op internet, online samenwerken en interactieve leermethoden soepel verlopen. En op hun beurt moeten de administratieve netwerken worden beschermd tegen onbevoegde ‘indringers’ wat we helaas wel eens in de media zien verschijnen.

Waarom Lancom, wat zijn de voordelen?

Lancom heeft reeds jarenlange ervaring in het opleveren van betrouwbare netwerken in alle soorten verticals waaronder in educatie. De productlijnen blinken uit door lange levenscycli en professioneel beheer. Gratis beveiligings- en functionele updates bieden duurzame investeringsbescherming en dat is waar het verschil ligt ten op zichte van de concurrentie. Technische ondersteuning en diensten worden aangeboden door ons eigen interne Support Center.

Lancom is een Europese leverancier die u het volgende kan beloven:

  • Een complete gamma van netwerkproducten komt van één bron – “Made in Germany”
  • Ze garanderen een maximale IT-security van een Duitse marktleider en zijn volledig compliant wat GDPR betreft.
  • Een veilige scheiding van verschillende gebruikersgroepen + extra authenticatie en contentfilters om de bescherming van kritieke informatie en minderjarigen.
  • Minimale bedrijfskosten voor en maximale beschikbaarheid van de gebruikte componenten dankzij centrale 24/7 monitoring en beheer
  • Maximale investeringsbescherming door gratis updates van het besturingssysteem en de nieuwste technologienormen
  • Wi-Fi access points voor binnen en buiten met steeds de laatste technologie en een ingetogen en moderne uitstraling

En we willen nog meer doen!

Om een inzicht te bieden in uw huidige infrastructuur bieden wij een gratis site-survey aan. Dit legt de verborgen gebreken bloot en is een ideaal vertrekpunt om het (wifi)netwerk te verbeteren en te optimaliseren.

Met als eindresultaat een performanter en stabieler wifi netwerk!

 

Interesse? Contacteer ons via [email protected]

Geen reacties

Geef een reactie