Universal Hardware: één platform voor alle besturingssystemen

Universal Hardware: één platform voor alle besturingssystemen

In de digitale wereld van vandaag moeten bedrijven kiezen tussen verschillende besturingssystemen om te kunnen inspelen op de continu veranderende behoeften. Dit kan complex en kostbaar zijn omdat hardware bij het wijzigen van het besturingssysteem meestal vervangen moet worden. Met universele hardware introduceert Extreme Networks een flexibele oplossing dat zorgt voor maximale keuzevrijheid, flexibiliteit en kostenbesparing.

Gebruikers kunnen niet alleen het gewenste besturingssysteem selecteren bij de uitrol van een wired of wireless universal platform. Gebruikers kunnen ook op elk gewenst moment van besturingssysteem wisselen, zonder dat ze daarvoor nieuwe hardware of een nieuwe licentie moeten aanschaffen. Hierdoor wordt de volledige waarde van de hardware ontsloten en wordt een enorme bedrijfsflexibiliteit geboden. Alles on demand in het Extreme Cloud IQ Management System.

Stem je eigen netwerk op elk gewenst moment af op je specifieke behoeften
Met de 5520 switch series vorm je de basis van je flexibele netwerk. Je kunt met deze switch op elk moment wisselen tussen ExtremeXOS en VOSS. Lees hier alle product specificaties en bekijk hieronder de unboxing video.

Door ook te kiezen voor de access points van Extreme, creëer je een krachtig toekomstbestendig wireless netwerk. Met de AP 305C Value Dual-Radio access point, de AP410C Enterprise Tri-Radio access point en de AP460C voor outdoor gebruik ben je verzekerd van een volledige dekking.

Universal hardware nodig?
Kappa Data heeft de universal hardware van Extreme op voorraad. Neem contact op met onze experts voor een offerte, alsook voor advies of vragen.

Geen reacties

Geef een reactie